Jump to content

Begagnatguide


soll

Recommended Posts

Vad tror ni om att göra en enkel begagnatguide av de vanligaste Landcruiser-modellerna?

På senare år verkar sökfunktionen endast användas sporadiskt och vart och vartannat nytt ämne är i stil med "Funderar på att köpa en 120, är det en bra bil?" "Vanliga fel på 90?", "Vilken motor har 120 -07?" Ämnen som avhandlats åtskilliga gånger.

Förstå mig rätt. Det är så klart positivt att det är aktivitet på forumet men kanske kan vi göra det enklare för nykomlingar. Tror även forumet skulle bli mer överskådligt om det inte finns 10 trådar som handlar om vad man ska tänka på innan man köper en 120.

 

Eller ännu enklare. Man kanske kan göra en sticky under varje modell med länk till trådar med basic information om aktuell modell?

Link to comment
Share on other sites

+1 på förbättringar. :-)

 

Några funderingar på ämnet:

Någon som kan hjälpa till att skriva ihop dessa typer av guider?

Som "sticky", ja, det är väl en bra idé men ska tråden vara låst för diskussion? Annars hamnar väldigt mycket där, och så blir man av med överskådligheten igen.

Om någon kan bidra med dokument som går att formatera till HTML är det möjligt att göra egna sidor skilda från forumet, typ dagens offroadkarta som man kommer åt från menyn på portalsidan. Är detta en bra/dålig idé?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

har börjat pussla ihop lite info om respektive modell som en "sticky-tråd" i varje modells forum, typ detta

 

Jag tänker mig att alla kan hjälpa till att fylla i denna information för att få den så nyttig och användbar som möjligt. Det går omöjligt att skriva allt om alla modeller, men om vi får med det viktigaste så kan det i alla fall vara en bra början. Tanken är att ni svarar i respektive tråd med den info ni tycker ska vara med och/eller om det är rättningar av befintligt som behövs. Efter jag editerat och lagt till det i första inlägget tar jag bort svaret så informationen blir samlad på ett ställe och  man inte ska behöva läsa igenom en massa inlägg.

 

Vad tror ni om detta? Är det en bra variant för att få ihop lite information och klarhet i vilka modeller det finns och lite köpinfo?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.