Gå till innehåll

Bakaxel rostig


CHO

Rekommendera Poster

Hej!

 

Tornen och vänster fjäderfäste på min bakaxel har rostat av, vilket inte verkar vara helt ovanligt. Jag har varit i kontakt med Milner offroad i England. Dom har haft tomma axlelrör tidigare, men får numera inte fram några. Någon som har renoverat sin axel och svetsat dit nya torn. Misstänker att det inte är helt lätt att få till rätt vinkel och avstånd till fästena i karossen för dom snedställda, längsgående stagen. Eller har någon något annat tips på lösning?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 weeks later...

Jag har svetsat nya fästen med utgångspunkt från de gamla, men när jag trodde det var klart för montering på bilen igen visar det sig att gravrosten på axeln är så pass illa så det kommer olja ur några porer. Axeln är slut med andra ord. Nu har jag även svetsat igen dessa porer, men det är läge för ett nytt axelrör. Någon som vet om det går att få tag i någonstans. Milner i England får inte fram någon. All American imports i Nederländerna har inte den jag behöver, vilket ät utan difflock men med abs. Får kanske fram om några månader. Någon som har något annat uppslag?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

Äntligen.

 

Idag kom det ett nytt bakaxelrör från Milner i England, trots att dom inte skulle kunna få tag i några fler. Var inne på deras hemsida förra helgen och det stod "low stock". Det visade sig att dom fått tag i ett fåtal och hade två st på hyllan. Ett steg närmare ett karosslyft med en av landets äldsta LC90.

  • Like 4
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

  • Senaste som Tittar   0 medlemmar

    • Inga registrerade medlemmar visar denna sida.
×
×
  • Skapa nytt...

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.