Jump to content

Bakaxel rostig


CHO

Recommended Posts

Hej!

 

Tornen och vänster fjäderfäste på min bakaxel har rostat av, vilket inte verkar vara helt ovanligt. Jag har varit i kontakt med Milner offroad i England. Dom har haft tomma axlelrör tidigare, men får numera inte fram några. Någon som har renoverat sin axel och svetsat dit nya torn. Misstänker att det inte är helt lätt att få till rätt vinkel och avstånd till fästena i karossen för dom snedställda, längsgående stagen. Eller har någon något annat tips på lösning?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jag har svetsat nya fästen med utgångspunkt från de gamla, men när jag trodde det var klart för montering på bilen igen visar det sig att gravrosten på axeln är så pass illa så det kommer olja ur några porer. Axeln är slut med andra ord. Nu har jag även svetsat igen dessa porer, men det är läge för ett nytt axelrör. Någon som vet om det går att få tag i någonstans. Milner i England får inte fram någon. All American imports i Nederländerna har inte den jag behöver, vilket ät utan difflock men med abs. Får kanske fram om några månader. Någon som har något annat uppslag?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Äntligen.

 

Idag kom det ett nytt bakaxelrör från Milner i England, trots att dom inte skulle kunna få tag i några fler. Var inne på deras hemsida förra helgen och det stod "low stock". Det visade sig att dom fått tag i ett fåtal och hade två st på hyllan. Ett steg närmare ett karosslyft med en av landets äldsta LC90.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.