Jump to content

agm batterier biltema och 24-12 omvandlare, bj73 -85


lillode

Recommended Posts

Hoppas allt är bra med er! Ett av mina batterier har varit dags att byta länge och nu tappar det laddning på någon vecka bara. Jag tänkte köpa 2 st agm 95ah på biltema för 1750kr st. Har kollar runt lite på nätet och folk verkar nöjda. Jag har en begränsad budget. Jag tänkte också köpa en omvandlare från 24 till 12 v och från den koppla in bilstereo, strömuttag osv. Därför att jag hört att man inte bara ska belasta det högra batteriet. Bilen behöver ha gott om ström för att driva diverse elprylar och även klara sig i sträng kyla om vintern. Bäst att fråga om er åsikt innan jag köper och installerar. Är detta en bra idé? Vänliga hälsningar,

Edited by lillode
Link to comment
Share on other sites

Tack för era svar! Jag ska försöka installera en strömbrytare till omvandlaren. Även byta plats på batterierna ibland. Jag tänkte köpa omvandlaren på biltema för ca 300kr tror jag det var. Nån som har erfarenhet av den? Enda nackdelen jag hittade var att den inte fick installeras i fuktiga eller våta utrymmen. Betyder det att jag inte ska installera den i motorutrymmet då? Det visar väl sig om inte annat :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.