Jump to content

Heldagskörning


Mecki

Recommended Posts

Kungälvs jeepklubb arrangerar en heldagsaktivitet som avslutas med mörkerkörning på klubbens område i Rollsbo i Kungälv enligt nedan :

 

*****HELDAGSAKTIVITET*****

Planera in hela dagen Lördag 30 oktober med körning från ljus till mörker.

Vi börjar med samling på Mc Donalds parkering i Kungälv kl 11,00 och framför oss så har vi ca 15 mils körning. Färden kommer att gå mestadels på grusväg och små asfaltsvägar. Vi börjar med att ta oss en bit söder ut sedan tar vi oss öster ut för att efter några mil åter ställa kosan norr ut.

Ca kl 14,00 kommer vi att åka ut i skogen där vi tänder några grillar.

Där efter fortsätter färden norr ut innan vi viker av väster för att senare åter bege oss söder över genom det natursköna Svartedalen, där är det inte omöjligt att vi kommer att stanna till för att stärka oss med en kopp kaffe.

 

Vi kommer att vara tillbaka i Rollsbo på körområdet mellan 16,00 o 18,00 för att pånytt tända grillen så att vi kan stärka oss mned nått ätbart innan vi påbörjar mörkerkörningen på klubbens körområde.

 

Som vanligt så kostar det 50 :- för alla som kör upp till samlingsplatsen i skogen.

 

**MEDTAG**

Vänner och familj , mat för 2 tillfällen, fika så det räcker under hela dagen och bränsle så du klarar dig utan att tanka under resans gång.

 

Välkomna !

 

 

Hinner vi tillbaka medans det är ljust är det ett bra tillfälle att testa lite vad bilen går för i lite tuffare terräng. Vill man inte köra själv på mörkerkörningen så kan man vara med och umgås runt lägerelden och titta på när andra kör, eventuellt så kan det finnas möjlighet att åka med någon som co-driver eller passagerare.

 

Vill du vara uppdaterad? Kolla in gästboken på www.kungalvsjeepklubb.com

Link to comment
Share on other sites

Kul att det blir lite mer Toyotas representerade.

 

Här är lite mer aktiviteter på kvällen :

 

Datum: Torsdagen den 28 oktober 2010, 20:24:56

Namn: Staffan

Nummer: 1 083

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Hej alla ,Nu är det dags för årets första kvällskörning,

Denna gång sållar vi agnarna från vetet med en liten tippsrunda, Så det behövs FICKLAMPA mod stor + extra batterier + en utvilad del av hjärnan ,PRIS kommer att delas ut,Vi ses på lördag

 

Stora stövlar kan nog också vara bra att ha .. :D

Link to comment
Share on other sites

Tack alla medverkande för en riktigt trevlig heldag . Det var roligt att komma ut på för mig tidigare okända vägar och bli guidad om hus och boende längs vägen över PR Radio av Patrik som hade täten.

 

Nån stans mitt i skogen bodde en kille som samlade på gamla tivoliattraktioner, han hade bla. ett eget pariser hjul och en vattenruthskana som utgick från övervåningen på hans hus och ner i en liten pool. Blev så förvånad att jag inte kom för mig att ta fram kameran.

 

Även mörkerkörningen avlöpte utan några större missöden trots det riktigt sura underlaget, tyvärr blev det inga bilder då större tiden gick åt till att få loss en tgb 11 som borrat ner nosen för djupt i ett surhål ;)

 

Här är ytterligare lite bilder från den dagen http://picasaweb.google.com/mikael.jodin/101030Heldagskorning?authkey=Gv1sRgCK3qu7Xc0q2WYQ&feat=directlink

 

Nu väntar vi bara på att nån annan delar med sig av sina bästa vägar :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.