Jump to content

Välkommen till nya Toyota 4x4 Club Sweden


toyota4x4

Recommended Posts

Idag har vi äran att presentera en milstolpe i Toyota 4x4 klubbens historia!

 

En ordentlig uppfräschning av forumet, om vi nu får sticka ut hakan och säga det själva. Vi hoppas såklart att ni tycker detsamma

 

Tyvärr har inte konverteringen till detta nya forum-format gått så smärtfritt som vi hoppats, och det blev inte bättre av att vi hade stora driftstörningar på gamla forumet vilket tvingade oss att skynda på här. Största problemet har varit att lösenordet för vissa användare inte konverterats korrekt. Om du råkat ut för detta så klicka på denna länk för att återställa ditt lösenord.

 

Stora nyhet nummer två är att vi numera även bytt Web-adress till kort och gott toyota4x4.se, så se till att uppdatera dina bokmärken i din webbläsare.

 

Ett stort jobb för att gå över till detta forum har varit att översätta allt från engelska. Det finns fortfarande bitar som är kvar att översätta och vi jobbar fortlöpande på detta. Det finns säkert en och annan språkgroda och när vi kommit igång lite här så får vi helt enkelt hjälpas åt att hitta dessa.

 

Om ni har problem med forumet, eller undrar hur något fungerar, så posta gärna under IT-Akuten. Gäller problemen inloggning så skicka ett email till problem(a)toyota4x4.se och beskriv vad som inte fungerar så åtgärdar vi det snarast.

 

Välkommen in på forumet och klicka runt bland alla nya finesser!

 

mvh

Henrik & Jens

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bra utbredning på forumets läsare! Kul!

 

Ni har väl noterat att det finns ett "skin" som är speciellt för mobiltelefoner? Jag tror att man automatiskt får det när man läser forumet mobilt, om inte så kan man växla över till det manuellt längst ned på sidan.

Detta är lite mer "light" och anpassat för att läsas på mindre displayer samt uppringda förbindelser med dålig överföringshastighet. Dock har vi inte ännu färganpassat detta, så det ser lite tråkig ut än så länge.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.