Jump to content

nya kylarrör från motor till värmepaket


lillode

Recommended Posts

Hej alla! Tack för att ni finns här och delar med er av er kunskap. Jag var i fjällen över julen med cruisern. Där krånglade värmesystemet en del när det var -29 grader. Nu står bilen hos en kompis på verkstad. Han ringde mig idag och sa att 2 st rör som går från motor till värmepaket är sönderrostade. Min fråga är hur jag lättast och billigast får tag i nya rör? Jag har själv inte sett hur de ser ut men de ska vara ca 1,5m långa, vinklade och gå under mitten av bilen. Jag väntar på samtal från Toyota Kungens kurva men de brukar inte ha så bra koll på delar till bj73. Tack på förhand!

Link to comment
Share on other sites

Tack för era svar! Jag ska åka förbi verkstan imorgon och diskutera med min vän, han tyckte att slang lät lite provisoriskt och ville hellre få tag i nya rör. Att bara stänga det bakre systemet låter onekligen lättast. Får se vad det blir för lösning. Har skickat medd till Valdas angående delar men inte fått svar ännu. Har sökt efter en bra kylarfirma/slangfirma i Sthlm men inte hittat något på nätet, om det är någon av er som vet?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.