Jump to content

BJ42 Daniel

Members
 • Content Count

  1042
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

BJ42 Daniel last won the day on April 22 2019

BJ42 Daniel had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

1 Follower

About BJ42 Daniel

 • Birthday 02/16/1976

Profile Information

 • Location
  Gotland Sweden
 • Interests
  LandCruiser och Jakt
 • I drive
  HDJ80
  Rav4 2,2 D4D
 • Occupation
  Affärsansvarig Bredband, Affärsutveckling Energibranchen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har 5st nya ej ens avplastade Cooper STT PRO, i 35x12,5x15 liggandes. Skulle ha varit till ett projekt som inte blev av. 7500kr för alla 5.
 2. Säljer en org styrservo till 40-serien. Styrsnäcka, pump och oljebehållare. Även längsgående stag och vinkelvxl medföljer. 8000kr
 3. Säljer nu lite grejer som blir över när 12HT-motor och wirestyrda axlar skall användas istället. 2H motor med turbo: 15000kr 40-serie axlar ink tryckluftsdrivna spärrar och skivor fram: 15000kr Finns videosnutt på motorn i drift. Allt står just nu med bilen i Estland, men hämtas hem nu den 8/4. Så kan levereras i Stockholm den 8/4, där efter kommer allt att finnas på Gotland.
 4. 2H turbomotorn med lådor samt axlarna med tryckluftsspärrar och skivor fram kommer troligen att hämtas hem ifrån Estland nu i April, och kan då levereras i Sthlm/Nynäs.
 5. Finns 40-serie axlar med skivor fram, tryckluftsdrivna spärrar och en komplett turbokonverterad 2H-motor.
 6. Har bara en komplett org winch. Har även en jätte fin Ramsy (i USA ”org” tillbehörs winch).
 7. Jo det skall finnas. Men ta gärna ett längd och bredd mått på dem Du har. Och antalet blad!
 8. 40-serie AC finns! Till salu....njaaa? Har ett totalt sönderrostat pickuptak? Fräscha org fjädrar till både 40 och 70 serie. Kör dem i pressen så har Du bra och billiga höjningsfjädrar!?? Turbokittet har Du redan köpt av mig?
 9. Tjena, Var ett tag sedan man var aktiv här? Har tröttnat på att inte kunna röra mig i garaget, så måste börja sälja av lite. Har bla flertalet mekaniska winchar liggandes, samt PTO'er, winchdrivaxlar osv.. Har både Toyota original, Ramsey mfl. Toyota org winch ink PTO och drivaxlar 15kkr. Sedan finns det ju ett berg med annat 40, 60 och 70-serie som jag ännu måste kolla upp lite mer.
 10. Oj såg detta nu först. Hade samma fenomen på min på Kolahalvön. Fick plocka bort främre kardarnen och medbringarna och sedan låsa mittdiffspärren för att den skulle röra sig framåt! Var lite halvläbbigt att köra 150mil hem när de hela tiden var ett lotto om de gick att svänga eller inte? Gött att Du löste problemet!
 11. Du kan få köpa ett hemmagjort av mig! Skicka PM om de är intressant!
 12. Ha ha den gav jag inte mycket för. Känner till iaf 9st 40-serie bilar här på Gotland
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.