Jump to content

Vårträffen avklarad


Klydd

Recommended Posts

Då var vårträffen i Skövde avklarad. Som vanligt sken solen och humöret var på topp. :-)

Dagen började tidigt, särskilt för några som hade långt att åka men jag är övertygad om att alla tyckte att det var värt det. När vi från Göteborg anlände i Skövde så stod några redan och väntade. Inträdet betalades och vi körde in för att försöka hitta ett bra område att "belägra" för senare grillning och samkväm. Det var många bilar på stora planen, så platsen vi hittade var inte optimal, men efter förarmötet då folk började röra på sig passade vi på att ta en plats i solen.

Några tog en sväng för att känna på terrängen och några stod kvar vid samlingen och pratade. Terrängen var förvånansvärt torr. Framåt klockan 12 tändes grillen och det var riktigt gött att sitta i solen och äta årets första grillade mat. När alla var mätta och nöjda samlade vi ihop oss och med Globecruiser i spetsen gav vi oss ut på gemensam safari genom skogen. Det blev en varierande slinga med "lagom" svårighetsgrad för att passa så många som möjligt. När det blev lite svårare partier samlades alla för att hjälpas åt och komma med idéer om hur hindret bäst skulle passeras. Det är ett bra område för standardbilar och om man inte ville chansa så fanns det alltid en alternativ väg att välja.

Efter safarin var det åter dags för lite fika och efter det var de flesta trötta och nöjda och började dra sig hemåt. Men, det fanns även de som inte ville ge sig och gav sig ut på vidare äventyr ;)

Ett stort tack till alla som var med och för er som inte hade möjlighet att delta så kommer det fler tillfällen.

Vi vill även rikta ett stort tack till träffens sponsorer Lindströms Bil, Toyota-handlare i Skövde samt Kristianstads Dieselservice

 

Bilder från träffen kommer att dyka upp i denna tråden efterhand.

Toyota 4x4 vårträff 2010, eftersnack & bilder

 

/Henrik & Jens

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.