Jump to content

Blinkande instrumentpanel


LC615

Recommended Posts

Kör en HDJ80-93 som nu gått 21000 mil. Satte in en intercooler vid 14000 mil och laddtrycket höjdes en aning. Arbetet utfördes vid GIK. Nu blinkar emellanåt vi d körning instrumentpanelen av och till med den gröna och röda turbolampan och ett antal indikationslampor som syns i den bifogade filen. De försvinner efter ett tag och kan återkomma igen vid körning. Börjar de lysa och man lättar på gasen så slocknar de och gasar man så tänds de igen precis då turbon går av och på. Kör man över ett gupp kan de också tändas och släckas. Bilen går bra i övrigt. Är det någon som haft liknade problem? Kanske någon ärgad kabel, dålig jordning eller löst sittand kabel?

 

mvh

 

LC615

post-2488-0-38280900-1396525186_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Problemet är att du har för hög laddtryck till turbon. Iofs borde endast laddluftlampan blinka eller lysa. Sensorerna är fabriksinställda och kan inte justeras.

Hur mycket har du ökat laddluften med? I övrigt verkar det som om du har ett glapp i någon kontakt/sensor i och med att det blinkar i anslutning till vibrationer eller rörelser.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.