Jump to content

Kablar


Recommended Posts

Hej! i helgen när jag var ute å körde så slog jag min släpvagnskontakt i tusen bitar. sen när jag bromsade eller blinkade blev det ett flipperspel i instrumentpanelen. sen när jag började plocka med det så var det ett virr varr av skarvar å annat skit och ingen snabbkontakt i sidan som det brukar va.jag klippte av kablen nere vid tanken och inne i bilen vid fönstret, nu va det inte så lätt att bara följa färgerna tydligen eller så är det nått annat skit ska köpa nya baklampor och jorda dom riktigt. men kan någon säja vilka färger går till vad? är hel kass på el det är ju så att dom kan va gröna med rött och 2 streck på med. har sett en del schema men fattar fan inget.obs skiter i släpvagnskontakten. hoppas nån kan hjälpa mej lj70 87

Link to comment
Share on other sites

Jag kapade kablarna precis som du när jag gjorde om min stötfångare på min bj73a. Råkade ta tankmätar kabeln också det var inget bra, verkar som om den behöver ha rätt längd o diameter för rätt motstånd. Den visa sig gå via handbromsen också helt otroligt tyckte jag men jag kopplade ihop dem o det verkade fungera dock visar tankmätaren lite för lite. Om det fungerar lika på din bil vet jag inte. Hopas du får ordning på det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.