Gå till innehåll

Regnlund

Members
  • Innehållsräknare

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    3

Allt postat av Regnlund

  1. Tjenare! Jag hade en LC 150 en stund men såldes inför husköp! Jag funderar nu på att köpa en lite äldre LC från 90 serien! Vissa av bilarna jag har kollat på verkar ha låsbar mittdiff som man slår i med spaken till fördelningslådan? Stämmer detta? Låsbar bakre diff verkar många sakna, sitter det LSD diff i då? Något speciellt att tänka på vid köp av bensin 3.4l v6 automat? Mvh Robin
  2. Tjenare, söker svarta fälgar som skall passa på en Landcruiser 150 3.0d - 2010, 17 eller 18" Söker inget speciellt, skriv vad du har och bifoga bild och pris! Allt gott, Robin
  3. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med provkörning! Men jag blev ganska nyligen ägare till en LC 150 och karaktär har den helt klart, jag blir glad varje gång jag sätter mig och åker i bilen, kvalitetskänsla och grymt skönt att sitta högt med bra sikt, så kan bara rekommendera modellen! Är det en helt ny du är intresserad av? Annars står ju en begagnad, 2017 i nacka, den bör du väl få provköra om du är seriöst intresserad!
  4. Har inte hänt mycket, mest suttit och pendlat till jobbet. Har beställt Vindavvisare till huv och sidorutor.. Svängde förbi en firma idag och köpte en snutt vinyl och provade foliera ena backspegeln, Det var lite knepigt, när jag nästan var klar och redan fått en del luftbubblor kändes det som jag fick in snitsen lite, ska göra den vänstra spegeln imorgon, blir den bättre så gör jag nog om den högra också, jag tycker det blev snyggare med svarta speglar! Ska bli kul att se hur det blir med vinddavisaren på huven, för att se vilka fler detaljer jag vill ändra! Önskelistan nu: 2" Höjning Grövre däck, det blir förmodligen BF A/T ko2, tänkte köra på befintliga gatdäck tills det är dags för vinterdäck och sko om till nästa säsong. Svarta fälgar. Trevlig helg!
  5. Har nu köpt mig en LC 150! En tidig, 2010, 3l diesel med 20k på mätaren i riktigt bra skick med all utrustning jag var ute efter! Det har varit en tjänstebil de första åren. Men nu tänkte jag att den ska få känna på lite buskage och grenar! Till att börja med tänkte jag beställa vindavvisare till huv och rutor runt om från euro4x4, någon enklare 12v kompressor (eller finns det något som fungerar på 230, 100W uttaget?) Några tips på något man bör uppgradera bilen med förutom bättre däck?
×
×
  • Skapa nytt...

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.