Jump to content

Erik

Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Erik last won the day on September 19

Erik had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

Profile Information

 • Location
  Örebro
 • I drive
  Toyota HZJ105 GX, Toyota Rav4 Hybrid
 • Occupation
  Fordonslärare & militär

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Erik

  Erik´s HZJ105

  Stort tack för hjälpen, hade aldrig kommit på att det var en annan arm till generator om inte du sagt något! Det blev en generator från HC Cargo vilket inhandlades på min lokala Mekonomen butik. Ska kolla igen om det kan finnas något sätt... paketet bilr ganska stort ca 130x60x20cm och väger 10kg vilket gjorde att det inte gick att skicka med exempelvis Australian post.
 2. Erik

  Erik´s HZJ105

  Plötsligt i veckan slutade bilen att ladda, blev ett generatorbyte och jag passade då på att sätta in en 120A istället för den lilla 70A som troligtvis suttit i bilen sen den var ny. Samband med bytet fick jag även montera dit en ny arm för generatorn eftersom den nya generatorn blev lite större. Någon av er som har bra kontakter i Australien? skulle vilja beställa ett vinylgolv till bilen från no bull accessories, problemet är att de vägrar skicka till Sverige.
 3. Erik

  JAHs HDJ80

  Tack! Har winch och en bullbar och ska försöka köpa eller tillverka en bakre kofångare. Men skulle som mest vilja ha 2" höjning och inte 3"som man får med king springs. Får försöka leta vidare.
 4. Erik

  JAHs HDJ80

  Vad var det för märke på fjädrar och stötdämpare och är du nöjd med komforten och väghållning med HHD? Letar själv efter något liknande till min 105:a.
 5. Var köper du dessa? Finns det några bra återförsäljare i Sverige som inte lägger på 200% eller är det euro4x4parts som gäller?
 6. Hej på er, min 105 tror jag börjar bli lite trött i fjädringen och jag tänkte ge mig på ett byte i höst. Vad rekommenderar ni för fjädring och dämpare, har ju både winch och bullbar fram och kommer skaffa en bakre bullbar i framtiden. Vill inte heller ha en för stötig känsla i min körning eller för "svampig". Tidigare var ju King springs och Tough dog dämpare en bra kombo, är det så fortfarande och har ni tips på inköpsställe i Europa?
 7. Ingen som vill ha, då åker de på tippen!
 8. Glömde säga att de finns i Örebro
 9. Blev lite delar över efter att jag monterat snorkel på min bil. Säljes till den som först lägger ett bud eller fås gratis till den som kommer över och sparkar lite däck och snackar Land Cruiser och kanske tar en kopp kaffe.
 10. Erik

  Erik´s HZJ105

  Tack Magnus!
 11. Erik

  Erik´s HZJ105

  Tack Jah! Alla Land Cruiser är fina! 😍
 12. Erik

  Erik´s HZJ105

  Äntligen installerat snorkeln som legat och skräpat i förrådet. Dels har bara tanken av att sätta borren eller sågen i nylackad plåt känts sådär och sedan har sambon uttryckt ondskefulla saker om snorklar på bilar 😆. Friskt vågat hälften vunnet tänkte jag och körde igång här om dagen, sambons redaktion blev "det blev ändå fint med en snorkel"
 13. Erik

  Erik´s HZJ105

  Tack, ska ringa honom nästa gång fick tag i en verkstad som kunde fylla på med lite gas så nu är det kallt i både bil och kylbox. Och för er som undrar så är det mitt fel att det nu är kallare väder... Har väl med Murphys lag att göra, men jag är redo för en förhoppningsvis varm sommar.
 14. Erik

  Erik´s HZJ105

  Har bytt lite delat i AC systemet som tidigare läckte och passade på att även byta torkfilter till AC´n. Förhoppningsvis hittar jag någon imorgon som kan hjälpa mig att fylla systemet med ny gas. Någon av er som har erfarenhet av sånt där "fyll din egen AC" kit?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.