Jump to content

JanneLastu

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Älvsbyn
 • I drive
  Toyota 4 Runner -91

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finns ej kvar....
 2. Nu är b3 motor och låda på säljes sidan, inser att det blir för mycket jobb 🥵 nu ska jag lyfta ur bensin sexan och invänta rätt sorts dieselmotor att mecka dit, undrar om växellådan skiljer på bensin och diesel?
 3. Säljer en b3 motor som gått 38000 mil, i princip komplett med gen och start, ej luftrenare, sitter ihop med växellåda men kan säljas separat. Vad jag sett är att två bakre pinnbultar är av till grenröret, kan även skickas mot fraktkostnad...provar med 8000:- för bara motor...finns i Älvsbyn Norrbotten, kan även frakta den inom 20 mil mot kostnad.
 4. Verkar som att fram t.o.m -93 går det regga till diesel ganska smärtfritt, nu till nästa fråga, har fått tag i en b3 motor och växellåda från en bj73(?) som jag tänkte sätta i 4runnern 🤔 är det möjligt månntro eller blir man idiotförklarad? Kan absolut tänka mig sälja den eller byta mot hilux/4runner diesel motor om det finns nån där ute som vill byta/köpa?
 5. Någon som vet om det går regga om en -91:a 4runner bensin v6 till diesel?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.