Jump to content

ViktorBj73

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Profile Information

 • Location
  Gotland
 • I drive
  BJ73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Passar på att rådfråga om en bra motorolja till en 3B motor?
 2. Det går att montera soft top med kraschbågen på! Det är en förutsättning för att kunna bältade passagerare i baksätet. Precis, dock letar jag nytt högre bakdel alternativt endast fönster då det är kraschat. Det är ser helt klart bättre ut utan den bakdelen! Var det du som kanske klippte den beigea Bj73an som låg på blocket häromveckan? Grattis i så fall
 3. Tjena Magnus, Det verkar som du och jag är inne på samma spår, jag har en Bj73 som jag nu monterat av frp top från och skruvat av bakrutor på bakdörrarna. Jag har även köpt hem en soft top från Colombia och har en bra kontakt där som jag gärna delar med mig av. De verkar vara bäst på soft tops då de verkar gjort detta till många bilar i deras trakter! Dock kostar det en del med frakt och tull därifrån men värt är det // Viktor
 4. Hej, letar efter FRP top till BJ73 från 1985 även höger fram dörr och insteg
 5. Min nyligen införskaffade BJ73 med frp top från 1985 läcker in vatten någonstans, efter regn / tvätt av bil droppar det ordentligt så det samlas vatten på golvet på förarsidan samt golvet i passagerarsidan. Någon här på forumet som haft liknande problem och hur har ni löst det? Tacksam för svar!
 6. Tackar! Härligt då ser jag fram emot att höra mer från dig @ewoldern Tack för feedbacken @4x4hilux och @priffe!
 7. ViktorBj73

  1985 BJ73

  Hejsan! Äntligen har jag gått och blivit LC ägare. Jag knep den här rackaren och är otroligt nöjd. Går så fint Är det någon på forumet som kör LC på Gotland och har tips på var jag köper delar utöver hemsidorna listade på forumet? Först och främst vill jag höja den något och dra på lite roligare däck.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.