Jump to content

mikael f

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mikael f last won the day on July 8

mikael f had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  storfors
 • I drive
  toyota

Recent Profile Visitors

252 profile views

mikael f's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Nu skakar den inte längre😁 med rätt öppnings tryck på alla spridarna så går den som en vanlig diesel igen!
 2. tack, ska till dieselverkstan i Forshaga och få hjälp med provtryckningen
 3. Har provtryckt, alla öppnar på 120 bar ca. dock så var det olika sprut bild. Två var dåliga och två "smattrade". Tog isär dom för att byta spetsar och då jag mäter chimsbrickorna så har dom måtten 2,82 2,79 2,72 2,74mm hur noga är det?? Sen om någon vet, hur hårt skall man skruva ihop delarna på spridaren, vilket moment.
 4. Idag tog jag ur spridarna, kanske hittade problemet. Ska det vara dubbla brickor på spridaren.
 5. Hej igen. Nu håller jag på och krånglar med spridarna, har letat på forumet, google och andra ställen utan att finna någonstans vilket öppnings tryck det skall vara på spridarna i min 2L-t motor. är det någon här som vet det så får ni gärna svara. Tänkte prova dom jag har .
 6. Kan någon bussig rekomendera en bra motorolja till min 2L-T motor. Kan man ha helsyntet eller ska det vara en del synt. Viskositet? Sen om jag har fattat rätt så är det en LSD diff. (om det var så, kul förkortning) skall det vara speciell olja i den, om så, så blir jag glad för en rekomendation. 🙂
 7. Tack Priffe. Då ska jag kolla på det stället och se om jag kan hitta delar, sen försöka pussla ihop något.
 8. Behöver nya delar till nummerplåts belysningen. Det som absolut behövs är armaturerna dom finns inte längre! Bortrostade och jag hittar inget reservdels nummer till dom. Själva plåten som dom sitter skruvade i kan nog räddas och plasten är hel. Är det någon som sitter på en bra lösning eller vet någon annan armatur som passar istället för originalet.
 9. inte säker men tror att det är skumgummi som sitter på ett "lock" styr luften från att flöda från det ena till det andra stället.
 10. Tack, då ska jag leta👍
 11. Brukar det finnas någon typ av märkning i bilarna om vilken färg som är original. Färg kod, eller kan man hitta det på något annat ställe, skulle behöva lite färg tillbilen.
 12. aha, då gör jag så. tackar👍
 13. Hur gör man för att komma åt rabatten som tydligen finns för medlemmar hos euro4x4parts.
 14. Tack som tusan. Har beställt👍👍
 15. Behöver skaffa en ny actuator för min blåser såpbubblor när jag provar den. Har letat efter artikelnummer till den på partsouq.com men det finns inget. är det någon här som vet vilket nummer det är eller möjligen vet var jag kan köpa en.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.