Jump to content

Kowalski

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kowalski last won the day on August 18 2020

Kowalski had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

Profile Information

 • Location
  Stockholm
 • I drive
  HDJ100 & Volvo V70
 • Occupation
  Scenograf / production designer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej! lite förbryllad över center diff lock, den sista veckan har den gått i av sig själv 3 ggr när jag startar bilen o den vill inte hoppa ur med en gång utan jag får backa o köra framåt ett gäng ggr tills den e ur. Enda gemensamma nämnaren är att jag börjat backa direkt efter uppstart. inte haft problem med detta innan. Någon som har en aning om varför? hdj 100, manuell från 2002. tack, Ulle
 2. Hej! Gammal tråd men då borde det kanske kunna ramla in fler tips på bra verkstad i Sthlm-området. Nu är det väl inget krångligt jag ska göra, o bilen verkar må fint men vill ge den en ordentlig service o byta alla oljor då jag nyligen köpt den. Så söker tips på bra verkstad, med entusiastiskt folk. Toyota har hittills inte ens lyckats hitta rätt färgkod (hittade den själv) o har gett hysterika priser o förslag på grejer jag frågat om.
 3. Ah! Oxå bra! Dammsugning o en rejäl dusch. Tackar! Blev lite förbluffad över vilken bra skituppsammlare som gömde sig där bakom. Nu e den ren iaf
 4. Tack @valdas-76 ! Så får det bli! Och eventuellt hålla dörrarna stängda i blåsväder 😄 lyckades suga ut mkt skit med industridammsugaren o så tänker jag att vid varje däckbyte man ger den en rejäl rengöring.
 5. Hej! nu har vi varit ute på första äventyret ihop med fina Toyotan. Har gått fantastiskt! Nu hemma o tvättar o fixar, o hittar en svåråtkomlig ficka fylld med skog, gamla löv o lera. Har krälat under men lyckas inte komma på ett enkelt sätt att komma åt o göra rent det. En lång pensel o borsta ut gjorde ett hyfsat jobb men det känns som ett ställe man inte vill ha en massa skit som kan rosta senare. Är det något jag missar? Finns det något smart sätt att komma åt det? tack o hej!
 6. @silverstål haha, territoriell rackare!! Ska se till att hålla oss undan sådana bilar😄 men mysko, undrar om det är någon speciell frekvens som får den att reagera på just L200an?
 7. @MrWIB tack så mkt!! nu har jag testat o ha den larmad o kanske var den likt din de första nätterna lite orolig för den har inte tutat på flera dagar. Har o andra sidan försökt att få den att trivas så gott det går genom att rasta den på mysiga små vägar så vi lär känna varandra. Antar att den kommer börja tuta när vi e tillbaka i stan, då ska jag felsöka o finner jag vad som får den att sätta igång skriver jag här Din bil ser väldigt fin ut!!
 8. Hittade hur jag gör genom o testa lite. Låste m nyckel o höll in dörrhandtaget när jag stängde. Inget tutande än så länge!
 9. Hej! alldeles ny här o även lycklig ny ägare till en fantastiskt fin HDJ100. Larmet verkar dock känsligt, det har gått igång några gånger utan riktig anledning. Undrar även om det finns något sätt att låsa bilen utan att larma den? Ibland har jag hundar kvar i bilen, när jag ex springer in på macken, o då sätts larmet igång o tutar med en gång. Hade varit lite praktiskt att just kunna låsa ibland utan larm helt enkelt! Har googlat men inte riktigt blivit mkt klokare så hoppas någon här inne kan tipsa. tack på förhand/ U
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.