Jump to content

Landmann

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Landmann last won the day on July 31

Landmann had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

Profile Information

 • Location
  Gävleborg
 • I drive
  Hilux

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack till @NOBS205 för den generösa gåvan 😇
 2. Fick tag I ett set men dom tar I bromsoket och vill helst inte köra med spacers... Enligt ett forum down under så ska original 15 tum lc fälgar ha en del minus et "From memory landcruiser offset is either -22mm or -23mm"
 3. Han har ju sunda tankar men verkar fort gå överstyr då han är en riktigt materealist och SÅ fåfäng 😂
 4. Hur gick det? Corona kanske satte stopp för dina planer.. Ett till alt är ju, att det finns väldigt gott om GU och GQ pickups i Australien och vad jag förstått finns det reservdelar över hela landet till dom, till bra pris dessutom.
 5. Hej, köpte du den ute på Värmdö? Var där ute och provkörde en likadan importerad anniversery modell för typ 5 år sedan. Dom är trevliga 👍
 6. C1201 och C1441 så det var inte så mycket att gå på, den går nu men ska byta scv ventilen. Hoppas det är den som är dålig
 7. Körde hem med vagn igår kväll och bilen började gå dåligt och stannade till slut. Röck loss batterierna och nollade flera gånger men ville inte gå. 7 mil hem med fullpackad bil, hundar, skotrar på vagn, gravid sambo.... 😅 Vill inte att det ska hända igen så vore schysst med lite tankeverkstad mer er. Bränslefiltret är bytt för 1000 mil sedan, servad med olja och filter nyss. Bytt motor för 1500 mil sedan. Bytte en spridare ca 1000 mil sedan, intercooler.. jäklar vad grejer jag har bytt. Känns som skit i bränslet, vad tror ni?
 8. Hittade några gamla trådar men det är bra att detta uppdateras för att någon skrev att Albert (Egon-lock.com) håller tydligen inte på längre. Här är vad jag hittat hittills; https://richardsauto.com.au/services/lockup-kits-and-remapping/ http://www.tptms.com/index-Dateien/Page981.htm Lite info från en bra sida; https://www.project200.com.au/torque-converter-lockup/ Det vi är mest intresserad av är att den ska växla upp tidigare. Förstår jag rätt om lock-up kittet inte gör det? Finns det någon i Sverige som kan mappa växellådan?
 9. Vem är det? Kan du länka? Här eller i den andra tråden 😄 Känns hoppfullt att lösa detta nu, så onödigt att inte använda allt vrid som finns!
 10. Okej det låter toppen. Vilken hastighet går sista växeln i med det kittet? Kan du länka till det? Är inte införstådd i vad jag ska söka efter, även väldigt ovan att handla från andra länder. Körde 25 mil med hiluxen igår, vagn på ca 1 ton och den låg kvar på sista växeln ända ner till 65kmh!
 11. Hej. Vi har en -12 200 som man lessnat på att den inte växlar upp förens 120kmh. Var i sverige kan någon lösa detta? Frågade lokala tuningkillen och han kunde inte göra det. Läste @Hilmars inlägg och han verkade ha gjort det på en toyotaverkstad. Vad finns det för saker att kolla upp vid ca 13.000 mil? Och om någon har tips på bra verkstad runt Gävleborg eller angränsande län. Stockholm, Jämtland, Västernorrland Tack på förhand
 12. Chansar med en fråga då du inte varit inne på några år! Vilken toyotaverkstad var det som installerade din Econ-lock?
 13. Landmann

  Motor 1KD-FTV

  Jag kommer att göra allt jobb själv med stöd och råd från kunnig bror och kompis.
 14. Landmann

  Motor 1KD-FTV

  Hej. Sent svar med det har tagit tid att få hem den... När du lägger fram det så, då lutar det ännu mer mot motorbyte. Och med tanke på att ingen vet hur varm den har gått så blir jag ännu mer sugen på att byta istället för att "chansa" och laga. Enda som lockar är en helrenovering annars, om inte det är sprickor eller cylinderväggarna tagit skada! Tack för tipset
 15. Hej och tack för svar! Spontant tänker jag att hål i kolv borde bränna på toppen och cylindern värre om den värmenyper.. men det ger lite hopp att renovera. Vad bytte du då förutom motorn? ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.