Jump to content

Magnus H

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Magnus H last won the day on February 26 2020

Magnus H had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

Profile Information

 • Location
  Falun
 • I drive
  Landcruiser HJ60

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har sett att olika fälgar ibland är olika tjocka och därför kan behöva olika bultar. En teori kan ju vara att sommarfälgarna är tunnare och bultarna då når längre in i trumman varvid de kan ta i bromsdetaljerna bakom. Vet inte om det är skiva bak på din bil men handbromsen brukar väl finnas där bakom..? Ett sätt kan vara att ta ur en bult, lysa in med en bra lampa och kolla efter något misstänkt skrapmärke. Har varit med om det här på andra bilar. Hoppas du hittar vad som bråkar!
 2. Hej! Har konstaterat att 5:an låter illa hittills. Ska göra ett seriöst försök att lokalisera ljuden enligt dina tips tidigare 🙂 Inte hunnit köra så mycket än. Men nu är det sol och inget vägsalt kvar! Visar det sig att jag behöver drevet så är jag såklart intresserad! Tackar och bockar för tanken 🙂
 3. Jag bytte mina gamla hårda däck mot nya Yokohama. Makalös skillnad.
 4. Mycket trevlig bil! Ser väldigt hel ut.
 5. Låter som du har bra med laddtryck. Jag har gått i tankarna på en turbo, då med väldigt lite laddtryck bara för att få lite mer ork. Men är ändå osäker. Vet för lite om vad motorn klarar då den inte egentligen är gjord för turbo. Jag har en 2H och 33:or så det är klart det går trögt 😅 Min kan hålla 90 på 5:an om det är plant. Med taktält i motvind - då blir det 4:an! Men visst är det en härlig bil att köra! Har du nån bild du kan slänga in så vi får se pärlan?
 6. Du bör åtminstone kunna mäta över sensorn och se att det inte är avbrott i den, tror jag.
 7. Det här är en drömbil alltså! Riktigt snyggt och seriöst jobb. Hatten av för det!
 8. Haha! Den var bra 😄 Det ska jag prova. Jag vet att något är slitet, det är bara frågan om vad. Jag kan höra ljud när jag rullar iväg på 1:an, typ som rullarna i ett lager som går över ojämnheter under tryck.. Även ett lätt skorrande skorrande ljud på låga varv på 3:an. Nåt svagt trummande på 5:an också 😅 Har också sett de där kit:en och det verkar ju som att man kan göra jobbet själv med lite försiktighet. Bor i Falun!
 9. Hej! Ja, det är riktigt kul, jag är så glad att jag lyckas äga en! Jag har faktiskt inte felsökt vidare, jag tror att det är något i fördelningslådan. Kan inte hitta något som glappar under bilen. Jag hör ljud från växellåda eller fördelningslåda, eller kanske båda..? Går ju att köpa ett "rebuild kit" Är väl det som gäller tror jag. Hur har det gått för dig?
 10. 10mm mönsterdjup på alla. Nog kan dom väl vara värda 3000.
 11. Hej! Har bestämt mig för att byta däck på Cruisern, kommer köra på lite "snällare" mönster. Så då ska jag sälja mina Cooper Discoverer S/T i dimensionen 33/12,5 - 15. Tänkte erbjuda här först innan Blocket Förväntar mig att de nya finns här i slutet av nästa vecka. Kan hjälpa köpare med montering om så önskas. Finns i Falun. Kommer bild lite senare idag. Ha det!
 12. Hej! Nån som gillar dessa inre LED helljus? Ligger packade i kartong redo att skickas. Ser inget direkt värde i dom 😄Ett par dioder lyser inte i den ena. Fraktkostnad blir det i alla fall om jag skickar. Finns i Falun!
 13. Vilket jobb du gjort på den! Den är så grymt fin Riktigt snygg modell tycker jag. Du måste ju vara tämligen ensam om att ha en i det här landet?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.