Jump to content

osk_per

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  stockholm
 • I drive
  Land Cruiser 100

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, hittade denna också: https://toyotastock.com/search?q=17875-50200 Idealet skulle ju vara om man får tag på någon som har en reservdelsbil stående men de växer ju inte på träd. O
 2. Hej, är på jakt efter toyotas artikelnr 17875-50200 till en LC 100. Någon som har några tips om vart man kan hitta begagnad eller ny utöver de vanliga källorna som tex bildelsbasen.se? Reservdelen har utgått hos Toyota själva så det är inget alternativ tyvärr. O
 3. Mitt problem med AHC:n var att den havererat och jag inte vill reparera den till osäkert utfall och hög kostnad.
 4. Hej, någon som har tips på bra begagnade bildelar sajter som kan tänkas ha begagnade fälgar till en LC 100. Alternativt någon leverantör som kan ha nya fälgar. Tacksam för tips!
 5. Hej, någon som har tips på kompetent verkstad som kan sätta in "vanliga" stötdämpare istället för den oljedrivna originalfjädringen? Är inte säker på att jag har all termer rätt men ni som kan kanske förstår vad jag menar. Någon som kan göra det i närheten av stockholm, vet vad de gör och inte är svindyr. Tacksam för tips!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.