Jump to content

Onetrickpony

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Onetrickpony last won the day on December 2

Onetrickpony had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Förslöv
 • I drive
  Toyota Hilux 1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Onetrickpony's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

48

Reputation

 1. Då har de äntligen skruvats lite igen. Fjädrar, framaxel och en sidan är halvvägs. Tyvärr lyckades Milners missa att skicka med lite delar, och när dom skicka de dom glömt glömde dom lite till.. Mycket extra tull blir de! Även intressant hur mycket delar man får moda för att få och passa. Blir nog inget mer Milner beställning. Någon som har tips på hur man lättast får ihop Stabillizer baren? Kan man värma bussningarna för att göra dom lite mer medgörliga?
 2. Hej. Longshot.. Någon som vet skillnaden på 30303R och 30303D kullagerna till framaxelen på Toyota Hilux? Dom på engelska kallade ”Knuckle bearings”
 3. Man får nog räkna med några extra tusingar efter tullen.. Synd man inte satte igång lite tidigare.
 4. Hallå! Tack. Allt har stått still över sommaren. Men nu har Milners meddelat att dom får in nya bladfjädrar i slutet av augusti OCH kan skicka till E.U. (Jevla Brexit) så i september ska framvagn monteras ihop. Alla delar är blästrade och målade så de är bara de roliga kvar. Sen är de dags att ge sig på motor och växellåda. 👍
 5. Tjena! Är de någon som har koll på om de finns något billigare ställe att beställa ett rebuildkit till ett S-12+8 bromsok? Dom har på Euro 4x4 men ska ha 700kr för varje. Det verkar som de är ett väldigt vanligt bromsok på många Landcruisers också så kanske någon har hittat ett billigare ställe att beställa ifrån?
 6. Där ser man. Det fanns nya på Millner så jag investerar ni i en ny.
 7. Glöm de! Ett Brake Load Sensing Valve är va de är!
 8. Då har jag kommit ett steg närmare och bilen står återigen på egna ben. Dags att ta itu med fronten och motor.
 9. God kväll! Är i full gång med renoveringen av bakvagnen på min 1980 Hilux och har kommit till den här mojängen. Novis på bilar som man undrar jag då vad den kan heta och vad den fyller för syfte? mycket tacksam för svar eftersom jag behöver ersätta lite delar på den.
 10. Tack! Ja de blir att plocka ner den i molekyler som sudden sa. Ska iväg och hämta en pall delar från Milners nu. Spännande!
 11. Då har jag kommit en bit längre på renoveringen. En pall med delar på ingång från Milners senare i veckan. Snart kan bakdelen vara färdig och då är de dags att lyfta av motor m.m och ge sig på framvagnen. Eftersom garaget är så jävla litet finns de bara plats att renovera en halva i taget 😅
 12. Då va renoveringen igång igen efter en sommar med mycket arbete (inte på bilen). Förra veckan lyfte vi av karossen och sen började jag plocka rent ramen från allt som ska av innan rengöring och målning. Insåg att fjädrarna behöver bytas både fram och bak. Har kollat på Old Emu liftkit och att det finnas att köpa i Sverige. Men vet ni några andra ställen i Europa där man kan köpa delar till Toyota? Det är ju mycket mer som behöver bytas ut.
 13. Då har äntligen renoveringen börjat i Skånes minsta garage. Tyvärr hade jag igen kamera när jag började men här är iallafall lite bilder på demonteringen.
 14. Hallå! Missade ditt tidigare inlägg. Kul projekt. När du importerade, fick du papper skickat till dig från vegvesendet efter importen? Jag har än så länge inte fått något som helst bevis från Norge på att bilen är i mitt namn. Tullen sa att -”Kom in med alla papper när du fått dom så registrerar vi importen då”. Ja helt klart att glasfiber flak är rätt väg att gå. Att hitta ett flak rostfritt i Europa blir svårt. Men tydligen har den sålts i Finland med. En kompis som handlar mycket med bilar där har slängt ut lite trådar. Var bor du i Sverige?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.