Jump to content

Gunnar

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Gunnar last won the day on December 1

Gunnar had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Ottsjö

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gunnar's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

16

Reputation

 1. Nu också på blocket, med några fler bilder: https://www.blocket.se/vi/99509777.htm
 2. Tack så mycket Christian! Ja, det är med sorg man säljer en så fin och rolig bil. Jag vill minnas att du nämnde att det var OME på den, men jag kan absolut ha fel. Har inte bytt från vad du hade monterat. Verkar inte som man kan redigera annonsen (?), men vill då iaf skriva här att det Christian säger stämmer, bara så ingen ska tycka att jag påstår ngt som inte stämmer. Glömde även skriva att det sitter ett nytt batteri i.
 3. Absolut Pelle! Jag kan slå en signal i imorgon (onsdag) kväll om det passar?
 4. Hej, Har du hunnit köpa redan? Jag har annars en -99 LC 100-serie bensin som skall säljas. La upp annons på säljes här igår. Hojta om det är av intresse.
 5. Här kommer ett par bilder
 6. Har fått förändrat bilbehov och kommer sälja min kära LC. Det är en -99 100-serie, V8 bensin. Haft den i lite drygt två år men inte hunnit köra så mycket då jag bott utomlands större delen av tiden. Den lever verkligen upp till ryktet om att vara världens bästa bil. Sinnessjuk framkomlighet och samtidigt limousinekomfort. Höjd 2" med Old man EMU BF goodrich allterrain T/A KO2 (de enda allrounddäcken som verkligen funkar även på vintern) Nyss gjort stor service hos Toyota och bla bytt alla oljor, filter, stift, tändspolar samt bromsskivor och ok runt om. Motor, låda osv, allt funkar precis som det ska. Nån liten buckla finns, men minimalt med rost. Har strax gått 35.000mil Tänkte lämna den för lite små-touch up, polering och rekond, innan jag lägger ut den på blocket, men postar här så länge. Kommer finnas tillgänglig att se/provköra inom ett par veckor. Finns utanför Alingsås. 160000kr el högsta bud. Jag har några bilder att visa men är tydligen för IT-handikappad för att lyckas ladda upp dem här. Den är svart och fin! Maila så kan jag skicka bild privat.
 7. Någon som har tips på var jag kan hitta ett bra lastgaller till min LC 100? För montering bakom andra stolsraden.
 8. Tack för tipsen. Jag pratade med honom och var absolut sugen, men det blev tillslut Christians 100 för mig. Mkt glad nybliven LC-pojk!
 9. Ingen som känner till någon annan fin bensinare som kan tänka sig stå och trivas vid min stuga i Jämtland? Christians 100 hade passat mig helt perfekt, men mina pengar räcker tyvärr inte hur gärna jag än vill.
 10. MrWib tack. Jag har kommit fram till att det nog är bäst att hoppa över denna. Såg att Christian här på forumet säljer sin LC 100 på Mobile. Hade bara min budget tillåtit så hade jag mycket gärna lagt vantarna på den. Modell, skick och utseende är precis vad jag önskar mig. Men förstår att det kostar. De gör allt lite ont i hjärtat att tänka på att ett så fint ex finns till salu och då inte kunna köpa.
 11. Topp! Ska bara söva ett par barn här först.
 12. Den ser jättefin ut! Vad behöver jag veta om den, förutom det som står i annonsen på mobile? Några problem/slitage jag bör känna till? Vad begär du i sek? Tack på förhand.
 13. Drömbil! Var finns den?
 14. Mecki: Nä precis, verkar som man får leta lite. 80:an som ligger ute tycker jag känns läskigt dyr för att ha gått nästan 45k? Och jag kan inte ha lb-reg, så den skulle bli dyr att äga för mig. Men ser ju absolut fin ut annars. Jag hittar ingen 60 på blocket nu? Den senaste jag såg var den vit/blå som stod i jokkmokk. Pratade med ägaren och fick en bra genomgång, men den krävde nog lite mer av sin ägare än jag kan ge tyvärr. Det måste inte vara bensin, men om det ska vara diesel så får den allt vara tillräckligt gammal för att vara skattefri.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.