Jump to content

wuchi

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej på er! tack för det varma mottagandet Kikade lite närmare på Joying och de hade mycket riktigt en modell anpassad för LC Prado 2013-2017 med Apple CarPlay https://www.joyingauto.eu/toyota-land-cruiser-prado-car-stereo-upgrade-android-system.html Läser på lite mer om dem och uppdaterar tråden om jag hittar något matnyttigt. För 330 EUR är det ju klart värt att testa om inte annat. /Rickard
 2. Hej, Första inlägget här på forumet för mig efter ha läst på forumet en längre tid. Jag är i köpartagen av en LC 150 5sits av nyare årsmodell (2015-2017) och har lyckats övertyga familjen efter en lång propaganda kampanj plus provkörning. Den detalj som fortfarande skaver och kommer att saknas från nuvarande bil är fånigt nog apple carplay. vad finns det för alternativ att få in det i bilen? Vill bibehålla funktioner som parkeringskamera etc. men är öppen för att eftermontera aftermarket prylar osv. tack för ett grymt forum!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.