Jump to content

Stegen

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Umeå

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har bekymmer med att vänster bakbroms ligger på... kör en del i vatten så det gillar de kanske inte? Har slutat av sig själv ibland men törs inte åka några längre resor. Fixat smörjt upp på verkstad men det verkar komma tillbaka igen... Skivorna är fräscha... så är det oken som måste bytas? Kostnad ungefär för delar och arbete på en billig verkstad?
 2. Är inte bromsen då bromsskivan är kall... bytte oljor i motor och axlarna får nån vecka sedan och upptäckte att det tagit sig in vatten i bakaxeln. Kört över en bäck vid några tillfällen så är nog vid dessa tillfällen det tagit sig in... Bytte till en ny ja... vad heter det ventil som sitter på bakaxeln vid förra bytet. Vad skulle det kunna vara? Inga konstiga vibrationer eller oljud Lade in samma frågavunder allmänt...
 3. Är inte bromsen då bromsskivan är kall... bytte oljor i motor och axlarna får nån vecka sedan och upptäckte att det tagit sig in vatten i bakaxeln. Kört över en bäck vid några tillfällen så är nog vid dessa tillfällen det tagit sig in... Bytte till en ny ja... vad heter det ventil som sitter på bakaxeln vid förra bytet. Vad skulle det kunna vara? Inga konstiga vibrationer eller oljud.
 4. Har ett litet läckage från fördelningslådan... Bytt alla oljor dock inte själv... Förra ägaren säger nu att själva pluggen läcker och att inte denna finns som reservdel när han kollade? Ska försöka kika på detta imorgon... Hissade upp bilen på en servicemack och spolade underredet så kanske kan hitta var det kommer ifrån då. Nån som har nåt tips? Defekta? Pluggen likaså
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.