Jump to content

Hunnjakt

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Hunnjakt last won the day on April 19 2019

Hunnjakt had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

Profile Information

 • Location
  Jämtland
 • I drive
  LC 90, 3,4l V6. 1998.

Recent Profile Visitors

620 profile views
 1. Hunnjakt

  Framruta lj70

  Registreringsnummer, och eller vin.
 2. Hunnjakt

  Framruta lj70

  Skicka gärna mer info så kanske jag kan skaka fram en sådan!
 3. Hunnjakt

  GRJ 79

  Hur går det med bilen?
 4. Tack mecki! får se om euro4x4 kan skaka fram ett kopplings kit åt mig, behöver bara få fram div packningar.. tror du man kan tillverka eventuella special verktyg på i garaget?
 5. Hmm är det någon som vet nu? Ca 4år efter..
 6. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Skillnad på nytt p gammalt.. skillnad på fjädrarna var det alltid! Stadgade upp lådan och sen bar det av, blev inte klar i kväll då ett av dom övre stagen till bakaxeln inte vill vara med och leka..
 7. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Tack euro4x4! Snabb och smidig affär!! men nu ska jag kunna åka som folk med extra Last i bilen! Och mindre vibrationer från lådan!
 8. https://www.mg-gualmini.com/ecomm1/en/
 9. https://www.blocket.se/vi/84502248.htm Tror denna kan bli rätt bra med hund låda och egen tillverkad kåpa på det. Men den ser låg ut, och luftfjädring bak?!
 10. Som glasmästare kan jag berätta att det kan bli problem med radio antenn och mottagning för denne om rutan spricker eller om kablarna i taket pillas på, kan även bli strul vid läckage..
 11. Har 1st arbetade hund för tillfället, en till på ingång i maj. funderar på lösningar med burar som inte tar upp hela skuffen på bilen, behöver 3st säten minst. Hur har ni gjort och vilka lösningar funkar för er?
 12. Det vart nya från euro4x4, hoppas på en skön åkning framöver!
 13. Har hittat en kille i australien, som tillverkar dessa, kan inte svara för om han är ärlig eller så men han verkar sälja mängder med skärmar! Är någon mer än jag intresserad av att köpa dessa? Finns till en jävla massa bilar..
 14. Söker enligt ovan, mått eller likande är subjektivt för svets och kap, så länge jag slipper bygga nytt, för det har jag inte svets eller kunskap för.. skick spelar ingen roll!
 15. Letar efter bra allternativ till fjädrar bak, har lite extra grejor där bak så orginal räcker inte till, dom som är i har rullat ca 500mil men är redan slut.. vill inte höja bilen något egentligen, för då måste jag köpa större däck..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.