Jump to content

islänningen

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Luleå
 • I drive
  LC90 VX (KZJ95)
 1. Hej Är det någon här i Luleå med omnejd (Boden, Piteå, Älvsbyn, Kalix)? Har två stycken LC90 som behöver lite vård. Jag skulle helst vilja lära mig ta hand om bilarna själv men har inte förutsättningarna så om någon vänlig själ vill försöka lära mig lite eller ge råd vore jag väldigt tacksam. Finbilen är en diesel som hade för höga utsläppsvärden i besiktningen. Har inte försökt laga den så jag vet inte vad det beror på. Var inne på två verkstäder som inte tog emot den, samma framgång i telefon och så blev den ståendes. För trist att den bara står och rostar. De är bägge rätt rost
 2. Vad kör ni med för dimensioner? Funderar inför nästa köp. Själv har jag sommar 265/75 R16 och vinter 205/75 R16. Äger två LC90 men bara en rullar idag (får bli bättring där) så därför är det rätt stor skillnad. De är inte upphöjda men dieselmodellen som står och väntar på mig har skärmbreddare eller vad det heter på svenska, den hade de större däcken. De mindre däcken tycker jag är för små men satt på bensinaren när jag köpte den. Ger ca +10 km/h på hastighetsmätaren. Edit: Tittade efter och Bensinaren är registrerad med 215/80 R16...
 3. En vanlig polisbil... Kanske postats tidigare här. Fotot tog jag på väg till Landmannalaugar, om jag inte minns fel. På Island alltså.
 4. Hej, Ny här. Kan presentar mig bättre senare. Har en LC90 VX årgång 1999 som bara gått 24.000 mil men ramen är illa angripen av rost, lindrigt sagt. Den har badats i havsvatten i Reykjavik. Går det att få tag på en hyfsad begagnad tank i Sverige? Min läcker vid full tank. Skyddsplåten under tanken ser för jäklig ut. En buckla och några rosthål. En ny tank hos Toyota kostar skjortan.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.