Jump to content

stensth

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Location
  Nära norska gränsen

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. Inte riktigt det du söker efter men hör med dessa. Inredning Du kan också kolla på finn.no då det är större utbud där än här vedr inredning.
 2. Skriv in VIN här så ser du det. Jag får i alla fall upp det på min HZJ75 å LC200...
 3. Jag tog ned mina klumpar och lämnade till Tatanka (Dom som gjorde en Volvo XC70 med portal axlar till Dakar rallyt) Han monterade i ny utväxling samt diffspärr på framaxeln. Bak hade jag diffbroms som var i bra skick, så fortsatte använda den och bara bytte utväxling (kronhjul och pinjong) Tror jag betalade runt 5-6000kr. Annars finns ju AT, trodde dom hade en avdelning i Sverige? Det var då ett häftigt Pris på ombyggnad 30k per axel!
 4. Vi behöver mer info för att kunna säga ett cirka pris! Är den 4- eller 6-cylindrig? Den som @Klydd pratar om var ju nästan total renoverad! Jag kan också tänkas vara intresserad, rolig bil att komplettera min samling med.
 5. En bild när winschen är borta. En bild med kofångare monterad. Det är fortfarande lite kvar med tanke på infästning och montering av winsch i kofångaren. Det hela avslutades med en liten mjukglass på kiosken på Nesset. Dom har en stor också, den är en del större!
 6. NBB 225, IPF 930 och Lightforce sålda
 7. NBB 225, IPF 930 och Lightforce bokade.
 8. Då jag har börjat rensa lite i garaget så har jag följande till salu. 6stk NBB 225 orginal xenon 35W, 4stk fjärr och 2stk pencil Pris idè: 5000kr 6stk IPF 930 170/100W H4 med 1stk extra glas (fjärr), 5stk fjärr, 1stk pencil. Alltså 6 kompletta och 1 som saknar bakstycke. Ett har har en spricka som är tätad med silikon. Pris idè: 3000kr 4stk Lightforce 240 Blitz 100W på rally-4:a regplåts fäste Pris idè: 2000kr 2stk NBB Beta, ett har en spricka som är tätad med silikon Pris idè: 200kr 2stk Hella Micro FF Pris idè: 300kr Reservdels hus Bosch Big Nick Pris idè: 100kr Reservdels hus H
 9. Några bilder med mått på för dom som undrar.
 10. Har en ARB kofångare till övers efter ändrade planer. Den kommer med airbag fästen. Finns i Vestby i Norge, men jag kan mötas utmed vägen till Falköping då jag kör den sträckan ofta. Pris: 5000kr eller bud över.
 11. Nya batterier i bilen i dag gjorde susen Blev en tur efter jobb i påväntan för mer jobb inatt.
 12. Så gött att inte behöva blåsa upp luft madressen
 13. Litet hål blev till större då slangen satt som bengen, men nu är det inget luft läcka mellan kompressor och tank i bilen längre
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.