Jump to content

stensth

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

stensth last won the day on April 2

stensth had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

Profile Information

 • Location
  Nära norska gränsen
 • I drive
  LC200
 • Occupation
  Kaffe drickare i Norge

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. Ja det var ändå några tomtar som ringde. Den bästa tomten menade att bilen bara var värd 25 000kr då han skulle exportera den 😆 Ja den är saknad. Kanske det blir en i framtiden, vem vet.
 2. Har fått förfrågan om jag vill köpa en FJ40, årsmodell 1969. Vad är ett reellt pris på en väldigt rostig FJ40, som inte varit besiktigad sedan 1998 och stått stilla sedan dess utomhus? Förstår att det kan vara svårt att prissätta utan några bilder, men har inga just nu. Säljaren säger 35 000kr, får han inte det så skulle han pröva och sälja på ebay.
 3. Då är HZJ75 såld. Den gick fort, kanske jag var för billig? Oavsett, den gick till ett par norrut, som hade 6,5 timme enkel väg för att komma och kolla på bilen.
 4. Nya ostar i orginal dimension kom på igår. 285/50/20. Det firades med en tur till Norge. Trevlig Påsk önskas!
 5. Hur ska man förklara för den man blir stoppad av då att tilläggstexten gäller när det bara står antal passagerare 1 ? Jag har denna på min 75, men står bara 1 passagerare. Finns det någon paragraf man kan hänvisa till att det är tillåttet med fler än 1 passagerare med denna tilläggstext? Jag tolkar det som så att det får vara ett fällbart säte i lastutrymmet, där 1 passagerare kan sitta. Möjligen jag tolkar det fel? Om tilläggstexten trumfar antal passagerare så vore det fint å ha nåt att stödja sig mot. Säger självklart inte nej till att kunna ta med fler passagerare vid beho
 6. Har underhåll på jobbet hela den helgen, så det passar dåligt för mig i alla fall.
 7. Fin tur denna gång också, ändock mindre snö. Trevlig önskas!
 8. Fint på turen idag
 9. Roofrack och lådsystem
 10. Jag har tydligen varit snäll i år då tomten kom på dörren idag Så med detta önskar jag er alla en God Jul och ett Gott Nytt!!
 11. stensth

  Roofrack

  Säljes för 3000kr eller högstbjudande över. Suttit på en Nissan Patrol y61, passar säkerligen andra bilar med droplist. Infästningen är justerbar. Finns utanför Töcksfors och skickas ej.
 12. Inte riktigt det du söker efter men hör med dessa. Inredning Du kan också kolla på finn.no då det är större utbud där än här vedr inredning.
 13. Skriv in VIN här så ser du det. Jag får i alla fall upp det på min HZJ75 å LC200...
 14. Jag tog ned mina klumpar och lämnade till Tatanka (Dom som gjorde en Volvo XC70 med portal axlar till Dakar rallyt) Han monterade i ny utväxling samt diffspärr på framaxeln. Bak hade jag diffbroms som var i bra skick, så fortsatte använda den och bara bytte utväxling (kronhjul och pinjong) Tror jag betalade runt 5-6000kr. Annars finns ju AT, trodde dom hade en avdelning i Sverige? Det var då ett häftigt Pris på ombyggnad 30k per axel!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.