Jump to content

MFI9

Members
 • Content Count

  770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

MFI9 last won the day on September 2

MFI9 had the most liked content!

Community Reputation

538 Excellent

Profile Information

 • Location
  Lund
 • I drive
  HZJ 78 Troopie 2000
  4Runner SR5 1995

Recent Profile Visitors

3157 profile views
 1. MFI9

  Oljud i mätarehuset

  Provkör utan mätarhus, så få du koll på om det är något annat som låter. Min erfarenhet är att det oftast är wiren som skapar ljud. Om det inte är elektrisk signal förstås, då har jag ingen aning om som kan låta.
 2. Snyggt jobbat. Den kammen hade jag inte monterat i en maskin där så mycket annat blir nytt eller renoverat. Lätt att bli lite snål men jag tror att du ångrar dig senare om du inte byter.
 3. Skatten är baserad på vikt och typ av bränsle, den påverkas inte av flyttsak eller annan typ av import. Räkna med ca 5-6000 sek per år som lätt lastbil och det dubbla som personbil.
 4. Jäkla fina fälgar 😍
 5. Troligen skavskydd eller för att dämpa vibrationer.
 6. Ärligen stulet från Instagram
 7. MFI9

  Påbyggnadsskåp

  Solrosgaraget?! 👍👌
 8. Så bra att det löste sig 👍 NBM har jag oxo bara goda erfarenheter av. Serviceminded och otroligt duktiga på att få ihop slangar och kopplingar som fungerar.
 9. MFI9

  Fälgar hzj79

  Jag har 4 st Toyota original 16" aluminiumfälgar som behöver lite kärlek för att bli perfekta samt 8 st 17" aluminiumfälgar där 3 är oanvända, 4 är körda och 1 har bara varit reservhjul. Kolla bland säljes så hittar du bilder.
 10. MFI9

  Stensth`s garage

  Var det din som låg på Blocket och försvann i går? Bra pris brukar ge snabb affär och det kan vara värt en del att slippa alla tomtar... 😳 Du kommer att sakna den 😍
 11. Det där beskriver exakt hur en säkring fungerar, med en lång utläggning om att det är en trög säkring.
 12. Precis som det står på kåpan, fusible link, dvs säkring. Kan det vara till förvärmningen? Koppla ur och kolla vad som inte "snurrar".
 13. MFI9

  Fälgar 17" 139,7 x 6

  Kan även tänka mig 18" om någon har. ET kan gärna vara lägre än 35.
 14. Har du partnummer så prova att googla det, kolla även på eBay. Jag gjorde en liten sökning utan att ha partnummer och det verkar som att Toyota inte säljer den lös utan den ingår som del i ett nytt trotelhus. Så det kan bli dyrt. Andra verkar ersätta med en plugg vilket gör att om du släpper gasen snabbt, så dippar varvtalet ner under tomgång en kort stund. Jag har ingen aning om det är rekommenderat att plugga och lämnar inga garantier för att det är lämpligt, men borde vara värt ett försök.
 15. Nu är det här inte en Toyotamotor, men det kan vara en nyttig påminnelse om hur viktigt det är med oljebyten 😳
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.