Jump to content

Hans Z Jörgen

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hans Z Jörgen last won the day on July 6

Hans Z Jörgen had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About Hans Z Jörgen

 • Birthday 07/04/1954

Profile Information

 • Location
  Osby
 • Interests
  Jakt
  Jakthundar
  Off Road
 • I drive
  HZJ79-01
  HZJ80-90
  BJ42-82
  Corolla-06
  RAV4-13
 • Occupation
  Hovslagare Farrier Hufschmied

Recent Profile Visitors

1495 profile views
 1. Ett annat sätt = axelavstånd. HZJ79 = 3180 mm HZJ75 = 2980 mm
 2. Det fanns en i Götene som hade bakläm till salu för nåt år sen… Ska forska lite och se om han går att leta upp. F. ö. Din bil är väl en HZJ79?
 3. Finns det ett regnr så man kan följa historiken?
 4. Ser jättefin ut! Helt säker på FJ (och inte en HJ)?
 5. Försök finna de företag i huvudsakligen Tyskland som bygger ”wohnauto”. Det fanns också en säljare i Götene som hade nåt, det var nått år sen visserligen. Kanske ett tips, lycka till!
 6. Har en resa till Sthlm (Tyresö) på fredag … Ring! Med vänlig hälsning, Hansa
 7. Ser riktigt fin ut! Synd att man är felskapt, 192cm…! Har provsuttit Micke B’s röda pärla och konstaterade det omöjliga i att manövrera den utan omfattande kirurgi på min lekamen!
 8. Säljaren är en ranchägare i Torna-Hällestad, mycket riktigt. Men vederbörande köpte bilen 2007-04-23… Första registrerade ägare (2000-05-22) ägnar sig åt uthyrningsverksamhet.
 9. Jag följde auktionen och slogs av följande information; ” servad i egen regi senaste året” Min spekulation är att dett kan vara en fd gruvbil… Ett par år i den miljön är nog som tio i normalt bruk. Hur som helst blev den ofattbart dyr med sina 102250:-!!
 10. Tjeeeenare!

  1. Hans Z Jörgen

   Hans Z Jörgen

   Finally…

   Go for it‼️

 11. Kan detta vara vad du söker? i så fall ring mig, 070-5321000 mvh Hansa
 12. Hej igen, Missade att visa bilder på ”Skräcken” med överrocken på… den andra när jag halvvägs har återställt efter besiktningen (blanka papper)…
 13. Tack för dom värmande orden, Gaupen! Jo, ”Skräcken” är verkligen nå’t extra! Sen den fick sin ”mössa” åter blir den nästan ”normal”… och får även, (förutom träsk och andra pågränsetill-utmaningar), ta en tur till människobyn! Du har gjort storverk med Din fina sjuttiofemma men är hjärtligt välkommen att hälsa på och klappa lite på den när Du har vägarna förbi…😜
 14. Jag har enligt rubriken ”barndoors” i ganska hyfsat skick. Om intresse finnes låt mig veta det helst via telefonen. 070-5322000. Har inte en bestämd uppfattning om pris i nuläget. Redigeras in i annonsen när det klarnat. Beläget i NO Skåne. Bilder skickas på begäran.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.