Jump to content

silverstål

Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

silverstål last won the day on August 2 2020

silverstål had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

Profile Information

 • Location
  Poker
 • I drive
  HDJ100
 1. Har du kvar ahc kan en sensorjustering med tillhörande åtdragning av torsionsstagen råda bot på olika höjder fram och bak.
 2. Hittade du några skärmar? Jag såg att man kan köpa framskärmar i glasfiber. https://www.instagram.com/fiberglass_plastic/ Är det någon som vet något mer om dessa?
 3. Hänger bilen snett som raggarbil spelar det ingen roll om ramen är rak och däcken nya. Höjdskillnaden mellan sidorna skall snarast räknas i entalsmillimeter och inte i tum.
 4. Med en medhjälpare som vrider på ratten så är servovätskan raskt utbytt. Utan en hjälpande hand hade det tagit lite längre tid. Jag tog hjälp av en 86-åring.
 5. Har du provat att lufta efter att du har aktiverat ABS:n? Annars är techstream en bra pryl att ha. Jag har för mig att det finns en läge för att lufta bromsarna där.
 6. Såhär tycker Webasto att man ska göra Land Cruiser J10_2005_4.2_d_E.pdf
 7. Lite märkligt, reservdelstillgången brukar vara rätt ok ändå. 17875-50200 verkar vara utgången, men kan 17875-50190 vara ersättningsdelen? Alternativt gör ett ersättningsrör: https://www.clublexus.com/forums/performance/778615-gs430-altered-intake-2.html Du kommer få mer insugsljud, men det är väl bara fränt?
 8. Min bil fellarmade av och till. Det visade sig att den (läs bilen) hatade grannens Mitsubishi L200. Varje gång L200:an åkte förbi, så gick larmet. Det spelade ingen roll att L200:an smög som en strykrädd Labrador så långt ifrån den mäktiga och elaka Landcruiser:n som den bara kunde. Varenda gång vaknade den och skällde upp L200:an. Alla andra bilar går bra. Det hela löste sig ganska enkelt då grannen bytte bil. Efter det har det inte skett något fellarm.
 9. En rätt gammal tråd, men har det blivit bättre? En annan sak man kan kolla är om vakuumet fungerar som det ska. En turbo med variabel geometri fungerar långtifrån optimalt om det saknas vakuum (egen erfarenhet)
 10. Jag söker en ersättare för en trilskandes AHC-dämpare bak på en LC100. Finns det någon ute stugorna?
 11. Hos lokala Toyotahandlaren, alternativt Amayama.
 12. Jag lämnar inga som helst garantier för passform. På en modell 100 sitter de dock riktigt bra
 13. https://www.aliexpress.com/item/2X-Car-LED-License-Plate-Lights-12V-SMD3528-Number-Plate-Lamp-For-Toyota-Land-Cruiser-Prado/32706508527.html? De lyser vädlgt starkt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.