Jump to content

Rylander

Members
 • Content Count

  1206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  206

Rylander last won the day on April 10

Rylander had the most liked content!

Community Reputation

1033 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  www.solrosen.eu

Profile Information

 • Location
  Surte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sista bilden där trion är samlad, i morgon får den röde en ny ägare.
 2. Så här bra hade vi det.
 3. Kåpan har delvis fått svart färg på sig. Monterade kåpan på bilen för att göra plats i garaget så jag kan greja med luckorna till kåpan. Luxen blir en praktisk bil nu när den får en kåpa på sig så 4runnern kommer att säljas.
 4. Är det en grön kapellbil med ett regnr som slutar på 06?
 5. Måste ju snygga till kåpan innan den monteras. Trasiga gångjärn, gasfjädrar och låshandtag m.m. skall fixas plus att den skall få svart färg på sig. En av luckorna behövde lags. Det var längesedan man slabbade med polyester.
 6. Även en gammal Hilux springer iväg i pris. Auktion
 7. Denna helgen blev det en tripp till Sölvesborg för att hämta en kåpa till den gule luxen som Yota tipsat mig om. Tack @yota
 8. Rylander

  Läckage ARB

  Efter 600 mil är det dags att byta o-ringar i ARB-diffen igen. Vad är det som gör att o-ringarna kroknar?
 9. 1. @Mecki 2. @Klydd 3. @solk 4. @Rylander 5. @MFI9 6. @StefanT 7. Markus Thorstensson
 10. Hade lite delar kvar sedan jag bytte dörrar på 4runnern, bl.a. elmanövrerade backspeglar. Dom kan nog passa på den gule luxen. Men kromade speglar passar inte riktigt in, så dom fick bli svarta. Delen jag kapade av från panelen passade fint men inte färgen så den fick bli svart. Mycket bättre med lite större speglar.
 11. Snyggfilter behöver du inte ha, det där blir jätte bra.👌
 12. 99:a, det är för mig en hyfsat ny bil. Vad är det som gör att en LC rostar så mycket?
 13. Fick lagt på färgen i går med hjälp av en liten lackspruta och utan att damma ner garaget med svart färg. Det är lite struktur på färgen men det var mer tur än skicklighet att det blev så. Postnord har aviserat flera gånger att dom kommer med paket men aldrig dykt upp. Men idag var det en anställd som briljerade, han lämnade paketet när han var på väg hem från jobbet. Så nu har jag ett par bladfjädrar som skall monteras, men det tog stopp med en gång. Bultförband som suttit i tretti år släpper inte frivilligt, bäst att köpa nya bultar innan jag börjar riva
 14. Då låser vi in söndag 4 april! Samling på parkeringen vid Fjärås bräcka 12:00 Länk till Google maps 1. @Mecki 2. @Klydd 3. @solk 4. @Rylander 5.
 15. Rundat hörn blev det inte, det blev så här. Tyckte detta passade bäst. Ibland lyckas man, det här blev bra. Kommer att måla kofångaren med svart 2 komponent färg.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.