Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/26/21 in all areas

 1. Idag blev det mätning, mätning och mätning… I.O.M att jag inte hunnit med att åka till Kumla och mäta ännu så fick det bli lite frihandel till att börja med, tog en bild från FJ Companys bildarkiv på en renoverad bi och sen blev till att försöka skala upp mått utifrån sånt som jag kunde kontrollmäta, som exempelvis tankluckan…. Sen blev det miniräknare och massor av tuschsträck…. Om och om och om…… Här är resultatet, (jag har inte gjort några kantvik änn så plåten är 2 cm i övermått runt hjulhus och nederkant bak), i nederkant fram så ska det förstås göras ytterligare en bit för möta trös
  2 points
 2. De säljer inte enstaka delar utan endast större partier www.junchengauto.com www.jsjccy.en.alibaba.com
  2 points
 3. Ut med det gamla och in med nytt! rostfritt system ersätter det gamla som i det närmaste var helt slut
  1 point
 4. Oj oj du har en heldel svetsjobb framför dig. I dag finns det ju massor av leverantörer av både plåtdelar och hela och halva baljor. Även fabrik i Kina har börjat pressa plåtdelar till 40 serien. Den Franska fabriken är oxå igång igen, finns även flera små producenter av plåtdelar i landet. Finns några gubbar i NL som bygger dörrar osv. Tror du gör det mycket enklare för dig om du köper en del av plåtarna i alla fall! Min BJ40 stå i Kumla om du vill kolla. Den är original i sidoplåt och hjulhus men golv och syllen bak är utbytt.
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.