Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/22/19 in all areas

  1. Jag testade för ett par veckor sedan att besikta lastbilsreggad HDJ100 utan galler och mittersta sätesraden monterad. Det blev underkänt. Enligt hon som utförde besiktningen gick det bra att jag inte hade lastförskjutningsskydd men fick inte ha fler sittplatser än bilen är registrerad med. Har som många andra tidigare lyckats med detta men nu var det kanske fel dag... Tänkte att det borde gå bra att frakta säten fastskruvat men skulle ha valt spännband. Ringde sedan till deras tekniska support och han jag fick prata med där menade att polisen bett dem hålla bättre koll på detta?
    1 point
  2. Bakdiffen på en LJ70 är av samma dimension som bla sitter på Supra MK3 (8.75") så det finns nya lameller till rätt bra priser på nätet, sen gör man som Mecki skriver och spänner extra så har man en fräsch lamelldiff med högre ingrepp än det var från början.. Rätt olja är som sagt också viktigt, ska vara sån LS tillsats i dem..
    1 point
  3. Säljer en org styrservo till 40-serien. Styrsnäcka, pump och oljebehållare. Även längsgående stag och vinkelvxl medföljer. 8000kr
    1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.