Jump to content
Sign in to follow this  
Rylander

Forumknas

Recommended Posts

Mmmm... verkar knas. Jag får samma. Verkar som att den länken inte fungerar och då skickas man automatiskt till framsidan.

Jag undersöker mer, och ser om jag lyckas fixa det.

Share this post


Link to post
Share on other sites

När man infogar media i en tråd och förhandsgranskar och sedan forsätter att skriva i tråden för att

sedan återigen förhandsgranska så visas inte mediat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

När man infogar media i en tråd och förhandsgranskar och sedan forsätter att skriva i tråden för att

sedan återigen förhandsgranska så visas inte mediat.

Detta lyckas jag ej återskapa. Vilket format skriver du youtube formatet på? Den längre "original" varianten med youtube.com rekommenderas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har gjort inlägg från två olika datorer och får göra om inläggen för att dom skall synas. En tillfällighet eller är det någon mer som har samma problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.