Gå till innehåll

Runekebab

Members
 • Innehållsräknare

  170
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

Runekebab senast vann den dag 4 Maj

Runekebab hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

9 Neutral

Profile Information

 • Ort
  Växjö
 • Jag kör
  LJ70

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. http://repairmanual.free.fr/_1KZ-T_engine.pdf
 2. Runekebab

  Service och underhållskostnader?

  Normalt sett är det inte många kronor det kostar å göra det själv, varför inte prova å göra det själv. köp en dunk växellådsolja 20liter samt en slatt motorolja filter å annat skit köper du här. https://www.milneroffroad.com/ Så avancerat är det inte, du ser ju pluggarna till axlarna både avtappning å påfyllning. töm ur skiten å i med det nya ända upp till pluggen, mao halvfullt. samma sak med växellådorna sitter en plugg i botten på dom bara å tömma ur, sen kolla efter på fyllningen, sitter antingen på sidan eller i bakkant. pluggen set likadan ut som den i botten har ja för mej. samma sak där fyll på tills det kommer olja ur samma hål där du fyller på. på motor sitter pluggen i tråget å fyller på gör man ju som vanligt där uppe. oljefiltret är bara å lossa med en oljefilteravdragare köp en på biltema. om det tar dej en halv dag va gör det, å här kan du nog fråga om det krabbar me nått. vips så har du sparat iaf 4000:- minst
 3. Runekebab

  HVO 100 (100% förnybar miljödiesel)

  Jag har fortfarande inte hittat var man kan tanka det utan special tankkort, men när jag väl gör det ska det i tanken på min lj70.
 4. Runekebab

  Blir snart galen

  Just Kzj och lj70 och några till har ju spiralfjädrar, sen finns det iof bussningar som korrigerar en ev höjning på även dom. men är lite tveksam om det hjälper, sett andra som bytt utan att det hjälpt.
 5. Runekebab

  Blir snart galen

  Det där har man ju råkat ut för några gånger lite halvspännande när det börjar slå i ratten som bara den. hur som helst har jag alltid hittills lyckats lösa det iaf, första gången jag råkade ut för det var det faktiskt däckens fel. och nu sist så var det så att jag hade köpt gummibussningar och bytt alla, men det straffade sej fick köpa polyuretan eller va fa* det heter. men jag bytte bara fram och bara dom bägge som sitter i ramen/ länkarmen eller vad man ska kalla den. köpte ett helt kit från milner. visst det blir styvt men det funkar. anledningen till att jag vet varför det blev så är att jag hade ett uppslitet sånt polykit på bilen innan å när jag började byta bytte jag bak först, sen fram å då gick det åt hel**** så då började jag byta dom som satt i ramen fram å sen har det funkat. om det är löser ditt problem kan jag inte säga.
 6. Runekebab

  Motorbyte i LC

  Viktor på 4x4sweden håller på med en mercedes motor, http://www.4x4sweden.se/forum/viewtopic.php?f=15&t=37406&start=450
 7. Runekebab

  Vilken glykol?

  Hej! Är väl inte jätte mycket aktivitet här egentligen, eller så vet folk inte svaraet på din fråga. det enda jag vet eller tror är att grön/blå oftast används till typ gjutjärns motorer eller om man har för avsikt att byta inom en snar framtid. röd glykol därimot används oftast som longlife och till motorer eller där delar av motorerna består av aluminium typ topplocket eller hela motorn. hoppas det har hjälp dej något i frågan, känner inte till den landcruisern du har utan bara dom äldre, och jag använder nu mer röd till min lj70.
 8. Runekebab

  LJ 70 bakaxel

  Nej!
 9. Runekebab

  LJ 70 bakaxel

  1300:-
 10. Runekebab

  En Hilux I solrosgaraget.

  Kan det inte ha något med fyrhjulsdriften att göra, vet inte men en tanke som slog mej.
 11. Runekebab

  ombyggnation av bromsar

  Jag gjorde samma sak på min lj70, jag byggde om till skivor bak och rev bort lastavkänningsventilen, dock hade jag problem med att pedalen tog långt ner eller ibland så var den riktig bytte huvudbromscylindern utan att det hjälpte. och precis som dej hade jag satt ett t-kors inte för jag vet hur det funkar men jag fick riva bort ett rör för det går ett rör i retur från lastavkånningsventilen, så jag fick plugga ett rör på t-korset samt plugga det där framme också där det går in, sen har det funkat nu är den nybes med med bra bromsar, sen om det är lösningen på ditt problem vet jag inte.
 12. Runekebab

  Köpes LC 70

  Jag har en till men inte bestämmt mej om jag ska behålla den eller sälja den, den är för övrigt helt ny bes utan anmärkningar. Om jag ska sälja hör jag av mej
 13. Runekebab

  min hj 60

  Den ser fin ut, blir nog inga problem och få igenom den
 14. Runekebab

  Gummipluggar

  Ja det såg jag ju för sent, men visst är det rätt plugg. tror jag gjorde av me 10st
 15. Runekebab

  Min TLC blir filmstjärna!

  Det var väl trevligt
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.