Gå till innehåll

Runekebab

Members
 • Innehållsräknare

  203
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  5

Runekebab senast vann den dag 20 augusti 2018

Runekebab hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

39 Excellent

Profile Information

 • Ort
  Växjö
 • Jag kör
  LJ70

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Här finns https://www.4x4offroad.se/styrdampare.html och här http://www.euro4x4parts.com/toyota_parts/landcruiser_series_70/lj70_2_4td_diesel_round_headlamp_1985_1990/5_suspension_steering/U/steering_hd_steering_damper Du skrev iof inte årsmodell, men ändra om det inte stämmer
 2. Runekebab

  krångel efter oljebyte

  Verkar va galet mycket olja, utan att riktigt veta.
 3. Runekebab

  Bekymmer regbes lb till pb

  Utan att riktigt vet så är den ganska stor sanolikhet att den va lastbilsregad i danmark med.
 4. Runekebab

  Bromsar

  Ja det kan man, och man får ha hydralisk handbroms om den inte är ihop med det andra systemet.
 5. Runekebab

  Bromsar

  Jag har kardanhandbroms från X-Eng helt fantastisk om man installerar den rätt, ett as fett ok från om jag inte är helt fel ute JCB grävare. Tyvärr så slutade dom tillverka dom, men det va rubbet med skiva, ok, hållare, å kabel osv, allt för 2000:-
 6. Runekebab

  Rutram till 70-serien

  Det är en sån fällbar rackare va?
 7. Runekebab

  Fläktmotstånd lj70

  Nu jävl*** funkar det eller den, nu ska jag dela med mej av min erfarenhet eller vad man ska kalla det. felet från början va antagligen motståndet vilket i sin tur som jag har förståt det så finns i bland ett följd fel på detta. Jag hatar det elektriska för jag inte förstår mej på det, så i vintras våras började ja nysta i det. Jag kollade strömvredet å mätte upp det, hittade 2 st relä som skulle va till fläkten me samt säkringar. men allt va helt utom motståndet då. jag fulkörde fläkten ett tag via cigguttaget. å hade säkert fortsatt me det om inte dom stickpropparna smält hela tiden, det gick åt några stycken. efter en del gooooglande på lediga stunder, både hemma å på jobbet så hittade jag lösningen. det visade sej vara enklare än jag trodde, tydligen finns det en sådan enkel sak som kallas circuit breaker fan vet vad det blir på svenska men något i stil med återställare alt strömbrytare. Hur som helst, den lilla skiten som är en liten rund jävel som sitter precis ovanför säkringarna å det är den grå till höger. den ska man pilla ur å kolla om det är kontakt mellan pinnarna, är det inte det så stoppar man i nått i hålet trycker lite så den ploppar till å vips är det kontakt å allt funkar som det ska. vilket huvudbry det har varit å så var det så enkelt. hoppas bara det kan hjälpa någon annan med. det är skönt men en fungerande fläkt igen iaf,
 8. Runekebab

  Fläktmotstånd lj70

  Ok Tack, ska se om jag blir klokare.
 9. Runekebab

  Fläktmotstånd lj70

  Ja helt, fulkörde fläken i våras me ström från cigguttaget. men den blir så jävla varm att den smälter om man kör för länge.
 10. Runekebab

  Fläktmotstånd lj70

  Finns det något elschema på bara själva fläktsystemet eller något felsökningschema?
 11. Runekebab

  Fläktmotstånd lj70

  Nu är det bytt, men fläkten är fortfarande stendöd. Några tips på mer fel eller hur ja ska göra?
 12. Runekebab

  Kylbox

  Jag tyckte nog det va rätt bra kvalite på den, speciellt gillade jag att den kunde öppnas åt båda hållen. nu har jag aldrig haft någon annan box, men jag är nöjd.
 13. Runekebab

  Kylbox

  Ett tips i all väl mening https://www.jula.se/catalog/fritid/friluftsliv/Friluftskok-och-picknick/kylvaskor-kylklamp/frys-kylbox-001582/ ska nog köpa en själv me tanke på priset.
 14. Runekebab

  Fläktmotstånd lj70

  Den var tydligen bränd eller trasig hur man nu ska säga, ett nytt är beställt iaf. så vi får väll hoppas den går igång då, var någon veckas leverans.
 15. Runekebab

  Fläktmotstånd lj70

  Så här ser den ut
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.