Gå till innehåll

adventura

Members
 • Innehållsräknare

  342
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  31

adventura senast vann den dag 7 mars

adventura hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

281 Excellent

Om adventura

Profile Information

 • Ort
  Västerås
 • Interests
  TOYOTA, familj och adrenalin/extremesporter
 • Jag kör
  Hilux Revo, BMW 320GT,
  Land Cruiser Bj40 -80
 • Yrke
  Projektledning Högspänningsanläggningar

Senaste Profilbesöken

641 profilvisningar
 1. adventura

  GRJ 79

  Oj nu blev ett spännande bygge än mer spännande
 2. adventura

  Dimljus går ej att stänga av

  Nej vad tråkigt.... Kan ju vara något relä som krånglar.... Enkelt tillfälligt fix är väl att kolla om det går ta ur en säkring för att spara på batterina, eller annars ta ur lamporna... Gustav
 3. adventura

  Hdj 80 1992

  Jag tycker helt klart att det låter som det är värt det, Vill man ha något så måste man ju förstås själv värdera hur mycket saker och ting får kosta... för min del så har jag min 40a som förvisso var billigare att köpa in, men budgeten för att färdigställa är långt mer än vad jag betalt för någon annan bil, både i pengar och tid.... och säkert inget jag skulle få igen om jag skulle sälja på blocket.... Alla kanske inte tycker lika som mig (frugan som exempel )..... För min del är dock inget snack om saken, och något som jag vet kommer att ge mig många års stimulans och nöje.... Har du ekonomiskt utrymme och en tanke att behålla bilen över en längre tid så tycker jag att du ska köra på!
 4. adventura

  Adventuras BJ40

  Lite till på motorn har hunnit komma fram
 5. adventura

  Frihjul

  På min 40a är det lika, jag driva både hjul och Mekanisk vinsch samtligt, på min tidigare 75a gick det inte (hade bara spaken men ingen vinsch).. när jag drog i PTOn så hade jag ingen drivning på hjulen....
 6. adventura

  krävs lastgaller besiktning

  Jag hade först ett hemma anpassat galler i min förra Bj75a som inte uppfyllde kraven för ett galler pga stora glipor.... då gnällde besiktningsmannen men bilen gick igenom..... Vid nästa besiktning var bilen utan, då sa dom ingenting 3e besiktningen hade jag byggt en lasvägg (stålstomme, isolering och plyfabeklädnad med en finurlig dold dörr) den var inte helt klar och skakande beklädnad. Då var reaktionen att det var ett snyggt bygge.... 4e gången var den klädd i svart filtmatta och då fick jag ingen reaktion alls. Jag säger som @Runekebab, kör in utan.... Det värsta som kan hända är att du får göra ett återbesök.
 7. adventura

  Flak kåpa i ALU

  Båda kåporna verkar ju riktigt skapliga, heavyduty om något Videon var ju riktigt frän.... könns som två bra alternativ! här är länken om någon mer vill se:
 8. adventura

  Flak kåpa i ALU

  Den såg trevlig ut! Den ska jag googla lite på Lät som en lång väg dock, blev det dyrt?
 9. adventura

  Flak kåpa i ALU

  Har någon tips på ÅF i Sverige som marknadsför flak kåpa i Aluminium? Jag är på jakt efter en riktig hardcore kåpa i kvalitet likt Almeco kåpan, dock inte en låg utan en i fullhöjd (samma som bilens tak)
 10. adventura

  Adventuras BJ40

  Så då var det klart att det bllr ett yngre syskon till BJ40an, en Hilux 2017 är nu bokad för yrkes och vardagsbruk . Den kommer omgående att utrustas med en ny front (enligt nedan bild) och lite extra ljus, därefter skärmbreddare och hjul. Sen kanske det blir till att inhämta lite inspiration från @Blackstream som tydligen är hemmahörande i samma by
 11. adventura

  Orginal splitfälgar till bj75 och verktygsväska

  Det tror jag nog, de kommer från en BJ75 😁
 12. adventura

  Adventuras BJ40

  Tog en sväng till den lokala handlaren idag och tog en provtur i en (förhoppningsvis) framtida kompis till 40an 😁. Ingen Landcruiser men mycket trevlig ändå.... Någon som har erfarenhet av Nya Hiluxen? Är den lika bra som den är snygg? Denna var ju lite extra tillsnyggad och imponerade på både mig och juniorerna orginal diffspärr i bakaxeln, är dom av bra?
 13. adventura

  12 volt solenoid

  En färdig lösning på detta http://www.euro4x4parts.com/parts/qen1056_dual_battery_system_ibs_dbs_12v.html
 14. adventura

  Adventuras BJ40

  Oj då, synd att man missade det.....
 15. adventura

  Adventuras BJ40

  Länken var tyvärr borta innan jag klickade på den...
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.