Gå till innehåll

JAK

Members
 • Innehållsräknare

  379
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  6

JAK senast vann den dag 22 december 2018

JAK hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

62 Excellent

Profile Information

 • Ort
  Huskvarna
 • Jag kör
  Land Cruiser 90/150 CJ2 -47 MB38A1 -65
 • Yrke
  08.00-17.00

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Den ska hålla undan olja och smuts från att ta sig till givaren. Blir den täppt eller full med olja så blir det konstigheter. Händer tydligen också att dom spricker så tjuvluft kommer in.
 2. JAK

  Webb butik

  Hittade en bra webb butik www.trodo.se har inte allt men bra priser på det dom har, jag handlat där ett par gånger har fungerat klanderfritt.
 3. Hittade kanske en möjlig orsak filtret till MAP-sensorn den lilla grå burken med två slangar, rengjorde med bromsrengöring o tryckluft. Oj va hände nu går bilen som om den vore ny kändes som minst 30hk hade hittat tillbaka! Nu håller vi tummarna!
 4. Tror det är dags att renovera/byta injektorer på D4D 90an från 2002 känns som om den går på tre burkar i bland, gjorde så en gång i höstas då hällde jag i lite tillsats i bränslet sedan har det varit lugnt. Tills nu då visar det på samma symtom igen. Har passerat 37000mil men inte 38000mil är jag på rätt spår eller finns det något annat som man bör kolla före?
 5. JAK

  I Kongobäckenet

  Jodå kommer man bara ut en bit så kan man få se både småfolk o konstiga fyrbenta varelser 😁!!
 6. JAK

  I Kongobäckenet

  Ha, inte behöver man åka till Kamerun för att köra fast i lera, provade detta i helgen skulle bara vända bilen i en beteshage hemma i Småland. 2cm blötjord och under det så var det tjäle, tillräckligt för att Land Cruisen varken kom bakåt eller framåt. 😡
 7. JAK

  Sug efter Land Cruisers?

  Jo du Skippern det är något du får vänja dig vid som Land Cruiser ägare, kommer sms brev i brevlådan lappar under vindrutetorkan. Vet inte hur många sms jag fått genom åren. Jag har aldrig kontaktat någon av dom, men det är kanske någon här som har sålt sin bil till dessa spekulanter.
 8. JAK

  Bygga garage.

  Vi kan byta bilar 😀 med varandra Mecki så får du säkert in både köksskåp och lysrör på 25kvm! Skicka bara ett pm så fixar vi detaljerna...
 9. JAK

  God Jul

  Jag lägger ner tomten nu när han har fått 60 chanser !! 😤
 10. JAK

  God Jul

  Finns det ingen 40a under granen i år heller så ska jag sluta att tro på tomten och åka vidare i min Jeep! God Jul till er alla
 11. JAK

  Solrosgaraget.

  Och här kanske det går att lita ut resten https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Toyota_model_codes
 12. JAK

  Solrosgaraget.

  C= Färg TR= Interiör A=Axlar TM=Växellåda Kan det va så?
 13. JAK

  JAKs LC90

  Nu kommer resultatet på test av avgas system från Milners, efter 2år och 3månader 4000mil se bifogade bilder. Måste säga att ingen del av avgassystemet är bättre än vad bilderna visar, totalt slut.
 14. JAK

  Motorns styrsystem

  Bra om man vill fördjupa sig bläddra ner så finns det även på svenska. https://www.denso-am.eu/media/966284/dems180001mm-lr.pdf
 15. JAK

  JAKs LC90

  I dag fick vår gamla 90a en ny bromssköld på vänster fram och som vanligt gör man det lätt för sig. Tre av fyra bultar lossade den fjärde gick av. Löser det genom att knacka bort en av hjulbultarna så kan man borra o gänga därigenom. För att slippa pressa loss nav o lager så delar jag skölden i två delar som jag sedan poppnitar ihop med en plåt på baksidan. Klart! Smidig va? Tro det om ni vill, men denna bromsskiva har vart med i 16år och snart 37000mil! Aldrig svarvad eller någon annan bearbetning. PS: Höger sida är skölden fortfarande frisk.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.