Jump to content

Klydd

Moderators
 • Content Count

  2786
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Klydd last won the day on May 25

Klydd had the most liked content!

Community Reputation

299 Excellent

1 Follower

About Klydd

 • Rank
  Moderator

Contact Methods

 • Website URL
  http://toyota4x4.se/topic/5501-klydds-garage/

Profile Information

 • Location
  Göteborg
 • Interests
  Land Cruiser såklart!
 • I drive
  Yaris
 • Occupation
  Civ-ing, maskinteknik

Recent Profile Visitors

1936 profile views
 1. Klydd

  Stötdämpare

  Det är väl många som förespråkar eftermarknads fjädringssystem med både fjädrar och dämpare, men många av dem är även hårda då de är avsedda för extrautrustade bilar med mycket packning. Men, det finns även eftermarknads för normal körhöjd. Ett tips kan vara att kolla på http://www.euro4x4parts.com där du har rabatt via forumet. @micky.cat kan säkert hjälpa dig med att hitta något lämpligt alternativ.
 2. Finns flera här på forumet som varit på island. Vill minnas att @MrWIB körde på bfgoodrich MT.
 3. Hej Hannu och välkommen till toyota4x4.se Tack för att du delar med dig, och det ser ut som en riktigt prisvärd och snygg installation. Var knappen från Ebay en sådan som passar in i något befintligt hål på instrumentpanelen?
 4. Tar du med kameran, så det blir en liknande film, fast med dig i huvudrollen? 😜
 5. Och testet gick bra, så nu är nya Volvo dieslar godkända för HVO100 👍 https://www.media.volvocars.com/se/sv-se/media/pressreleases/251047/fritt-fram-att-tanka-hvo100-i-dagens-volvobilar
 6. Hej och välkommen till toyota4x4.se Väldigt svårt att uppskatta något värde på en sådan bil. Det finns inte många kvar, och därmed inga på annons att jämföra med. Tyvärr är väl även efterfrågan begränsad här i Sverige, men för någon som gärna vill ha en sådan låter ju denna som ett riktigt bra köp. Lägg gärna upp någon bild här också, så kanske du får mer gehör för din fråga och någon kanske blir sugen
 7. Hej, går det att få koden för rabbaten hos Millner Off Road?
  Vänliga hälsningar/ Dag Erik

 8. Hej och välkommen till toyota4x4.se KZJ73 betyder 3-liters dieselmotor (1kz-t) och mellanlång hjulbas LJ70 betyder 2.4-liters dieselmotor och kort hjulbas Jag har importerat från Tyskland, utan problem. Sök lite på forumet, frågan har varit uppe tidigare. Ja, rosten äter tyvärr upp mycket av det svenska Landcruiser-beståndet
 9. Klydd

  Kdj 150 2014

  riktigt stiligt ekipage!
 10. Klydd

  Erik´s HZJ105

  @Erik ja, nu är vi ju nyfikna på hur det blev!
 11. Hej och välkommen till toyota4x4.se! Vet inte om de har till 90-serien (de har i alla fall tidigare haft till 80-serien), så kolla http://www.milneroffroad.com i England. Annars kan det som skrivet ovan vara värt att kolla med Toyota. Om de är dyra, så fråga i alla fall efter artikelnumret, så kan man söka vidare på det sen.
 12. Tja!

   

  Vill ta bort en tråd, kan du hjälpa mig?:) 

   

   

 13. @Halvvägs hur går det? Kommit hem med bilen i ett stycke?
 14. Sådär, nu är forumets programvara uppdaterad till senaste status. Om ni hittar översättningar till svenska som inte stämmer får ni gärna hojta till så jag kan fixa dem. Så även om ni hittar andra konstigheter såklart.
 15. Klydd

  MrWIBs HDJ100

  Gott! Ett härligt vårtecken, att du plockar fram kärran
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.