Jump to content

Klydd

Moderators
 • Content Count

  2777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Klydd last won the day on April 13

Klydd had the most liked content!

Community Reputation

291 Excellent

1 Follower

About Klydd

 • Rank
  Moderator

Contact Methods

 • Website URL
  http://toyota4x4.se/topic/5501-klydds-garage/

Profile Information

 • Location
  Göteborg
 • Interests
  Land Cruiser såklart!
 • I drive
  Yaris
 • Occupation
  Civ-ing, maskinteknik

Recent Profile Visitors

1807 profile views
 1. Hej och välkommen till toyota4x4.se! Vet inte om de har till 90-serien (de har i alla fall tidigare haft till 80-serien), så kolla http://www.milneroffroad.com i England. Annars kan det som skrivet ovan vara värt att kolla med Toyota. Om de är dyra, så fråga i alla fall efter artikelnumret, så kan man söka vidare på det sen.
 2. Tja!

   

  Vill ta bort en tråd, kan du hjälpa mig?:) 

   

   

 3. @Halvvägs hur går det? Kommit hem med bilen i ett stycke?
 4. Sådär, nu är forumets programvara uppdaterad till senaste status. Om ni hittar översättningar till svenska som inte stämmer får ni gärna hojta till så jag kan fixa dem. Så även om ni hittar andra konstigheter såklart.
 5. Klydd

  MrWIBs HDJ100

  Gott! Ett härligt vårtecken, att du plockar fram kärran
 6. Forumet kommer ligga nere en stund någon gång under de närmsta dagarna, för en uppgradering. Fungerar det inte som det ska, eller ser konstigt ut, så titta in på sidan lite senare igen. /Klydd
 7. Tycker nog inte detta faller in under ”värdelöst”. Kan alltid vara någon som funder på att flytta och vad de ska köpa för bil samtidigt
 8. Känner faktiskt igen detta, och har råkat ut för det i min förra 90:a! Absolut värt att kolla
 9. Hej och välkommen till toyota4x4.se Jag har tyvärr ingen erfarenhet av Hilux, men ge det lite tid till så hoppas vi att någon annan svarar. Det finns ett gäng med Hilux-förare här på forumet
 10. vet inte vad det var från början, men vill minnas att jag hade 2st Tudor 75Ah i min 80:a
 11. Intressant! Och den till vänster är då "två-delad" men en lös hylsa och kort spline? Hur sliten var din, och hur långt hade den gått när du rev ner lådan? Eller med andra ord, var det värt besväret? Hur gjorde du tillslut med fördelningslådan? För visst passade inte den som du fick med till växellådan?
 12. @Halvvägs, grattis till nya bilen! Jag tror det var ett bra val att chansa på den något nyare för en rimligare peng. Är bilen i skapligt skick så spelar inte miltalet någon större roll, den kommer hålla många mil till. Självklart vill vi se bilder och få en reserapport!
 13. Kan kanske vara idé att kolla med @micky.cat på euro4x4parts.com Du har rabatt där som forum-medlem.
 14. Klydd

  Toyotahumor

  Någon mer än jag som tycker den har drag av gamla Range Rover i designen? 🤔 Måste vara lite drygt med så smal framruta, översta plankan borde vara glas istället..
 15. @Halvvägs Du borde verkligen undersöka miltalet och dokumentation på det. Det är extremt lite på en så gammal bil, och mycket av värdet ligger i att detta stämmer. Vet inte hur det gick med -96 automaten du skrev ngt om men tillägger här för referens i alla fall. Årsmodell 95-97, dvs med 24-ventilsmotorn fanns inte med automat (från toyota). Dock finns några som var ombyggda av en tysk(?) firma som nya.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.