Jump to content

Mulan

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Trollhättan
 • I drive
  Hilux Vigo D-cab 2.5 2016

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toyota gjorde ju en uppdatering av bromsarna på Vigo någon gång. Vad det i samband med faceliften? Hur som så slutade 15" fälgar att passa. Vad jag har förstått så är det heller inte alla 16" som passar, utan bara de med extra utrymme för bromsok, som t.ex. dessa: https://www.4x4offroad.se/black-spoke-16.html De nämner ju "6/139.7, 16x7, ET +8, CB 106.2, X-Frigång (t.ex. Hilux)". Jag håller nu på att kika runt efter nya däck och hittade det här erbjudandet: 4 stk. 16x7 stålfælg sølv, sorte eller hvid m/BF Goodrich A/T KO2 M+S dæk str. 235/85R16 Men då är ju frågan om de verkligen passar. Jag har precis skrivit till firman och frågat, men man har ju märkt att det inte alltid är så att försäljarna själva kan deras produkter. Det står ju dessvärre inte vilka fälgar det är. Annars hade det ju varit lättare att undersöka saken. Någon här som har något bra råd angående 16" på sista modellen av Vigo? (Har en 2016 Vigo) Eller kanske någon till och med känner till vilka fälgar det är frågan om.
 2. Mulan

  Hilux takräcke/taktält

  Jag har kört med vårat taktält både ovan på flaklocket samt upp på taket. Just nu sitter det på taket. VI har helt vanliga lastbärare. Foten som bär vikten står på takkanten och sedan går det en klämma in mellan dörren och taket. Funkar utmärkt. Det är lite, lite utfasat inne i skarven mellan dörren och taket där de ska sitta. Du ser det längst in i vinkeln. Jag vet att Authome (som är märket på vårat taktält) rekommenderar minst tre lastbärare. Men vi kör bara med två både på flak och tak. Men tanken är att uppgradera i framtiden med ett takkorg. Den sitter då borrad där som gummilisterna på taket sitter. Men ska du int ett på några större expeditioner där det blir tvättbrädevägar i flera dagar och offroad så går det fint med två lastbärare av vilket slag som helst. Hade denna bilden liggande...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.