Jump to content

200sam

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  jönköping
 • I drive
  LC200

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 200sam

  Land cruiser 200

  Trevligt med rrc, fina saker👌🏼✨ Ok, det låter ju helt klart hanterbart! Körde på du på Toyotas ahc olja? Dom ome dämparna du nämnde verkar riktigt fina! Har planerat och byta i närtid?
 2. 200sam

  Land cruiser 200

  Hej. Jag vi har säkert träffats. Jag åker LR90, min tävlingsbil som jag körde Morocco outback challenge 2008, en grön truckcab, den kanske du sett? Jag tänker att den dagen kanske kommer då systemet blir för dyrt och serva, och då blir det ett eftermarknads system. Helt med underhåll, byta olja mm. Har du själv bytt olja i ahc? Isf krånligt?
 3. 200sam

  Land cruiser 200

  Roligt att föja, den börjar bli riktigt fin! Var köpte du powerlockupen? Har du kvar orginal ahc fjädringen? Jag går i tankar att deleta ahc och köpa ett eftermarknad fjädring men är osäker på hur krångligt det är. Roligt att även du är med i LR klubben som även jag varit sedan 1998. Med vänlig hälsning, Sam
 4. Hej. Jag är ny här! Åker numera en LC200 som är utrustad med ahc, vilket jag förstått alla LC200 i europa har? I andra länder finns kdss systemet. Jaja iallafall. Min ahc fungerar bra, men dagen kommer nog när det systemet gjort sitt och då är jag intresserad av ett eftermarknads höjnings kitt typ Ironman/Dobbingson, OME. Finns det någon här som har erfarenhet av att ta bort och ahc systemet? Dyker det upp div felkoder mm? Jag har förstått att på 100:a modellen går det att deleta ahc utan att få felkoder mm. Tack på förhand!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.