Jump to content

Tufve

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Profile Information

 • Location
  Helsingborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Absolut. Men är i Thailand på semester nu. Återkommer👍
 2. Hej! Har nu hittat och köpt en HJ61 med AC och kabel diff. Mycket orginal men behöver fixas lite här och var. Behöver byta lite packningar och efter komptest ev byta lite annat. Fungerar fint mekaniskt annars. Någon som vet en bra mek i helsingborg med omnejd?
 3. Hej! Vill bara tipsa om en kille i Malaga som restaurer 60 serien. För den som är intresserad av ev import? Kolla instagram https://www.instagram.com/hatimus/ Observera! En del bilar är registrerade i Ceuta (Spanska halvön vid Marocko). 25% + 11% tull om bilen inte går som Veteranbil då gäller 12% moms. Ceuta är där bilarna fixas men detaljerna görs i Malaga. Noah har kontakt på whatsapp +34 651 01 30 22. Skriver på engelska OBS! Jag tar inget ansvar för er kontakt med säljaren. Sunt förnuft och efterforskad historik på bilarnas VIN är eget ansvar?
 4. Tack för tipset Krille! Beklagar sent svar har varit på resa. Här hittat två restaurerade 1989 HJ61 i södra Spanien som jag förhoppningsvis skall titta på om några veckor. Skall bli riktigt kul att se dem på plats. Men jag skall kolla på wallapop och se vad som dyker upp. Återkommer här med ett inlägg hur det gått efter resan.
 5. Ah.. tänkte på fel annons. Denna var VX https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=275212114&utm_source=sharedAd&utm_medium=android I found this offer at mobile.de: Toyota HJ 61 VX Klima First Registration: 06/1989 Mileage: 369.000 km Fuel: Diesel Power: 100 kW (136 Hp) Price: €10,500
 6. Inte lätt det här.. Såg du att diffspärr inte fanns? VX skall väl ha både AC och Diffspärr? har lagt en wanted på ih8mud så kanske något dyker upp. Är ju inte så gammal så man kan säkert vänta in rätt läge..hoppas jag? Verkar vara en hel del dom jagar efter HJ61an. Har span på den svenska så kanske får bli lite lackjobb och styling på en bra grundbil.
 7. Hittade lite extra info om VX GX här? https://forum.ih8mud.com/threads/g-vs-gx-vs-gxl.805685/post-11388262
 8. Försöker hitta info om utrustning VX mot GX. Någon som vet? Är Sahara en utrustning separat? Hittade länk med massa bilder från katalog om någon är intresserad. https://forum.ih8mud.com/threads/jdm-hj61-vx-brochure-and-owners-manual.900270/
 9. Den är superfin men högerstyrd får jag inte igenom i familjen? 12ht motor aut el man AC desto mer utrustning desto bättre. Vänsterstyrd Skicket skulle helst vara vardagsbruk. Kan lacka om och fixa lite kosmetiska defekter. Tacksam för hjälpen att hitta en! Såg denna på mobile.de https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=281125699&utm_source=sharedAd&utm_medium=android Toyota Land Cruiser HJ 61 Hervorragender Zustand First Registration: 09/1989 Mileage: 198.742 km Fuel: Diesel Power: 100 kW (136 Hp) Price: €36,500
 10. Damn Schweizarnen var såld... letar vidare... vill ju helst slippa meka i 1-2 år. Har budget på 500k om någon blir sugen på att sälja?
 11. Ja nu kommer valet. Renovera upp liknande finnen i länken eller köpa en färdig i "toppskick"? Finns reservdelar? El motorer växellådor drivaxlar etc att få tag i? Landar man på 2-300k i renovering är ju 600k-prut en ok affär. Får njuta 2-3 år mer med bilen? Ett vägskäl har jag kommit till.
 12. Ja den där dollarn är inte min vän just nu.. Hittade en fining i Schweiz. https://autocenterglanzmann.ch/fahrzeuge.html För att summera lite. HJ61 motsvara kaross FJ62? 12HT motor är den bästa. Automat eller Manuell låda? Reservdelar på marknaden på ovan? Inte någon som vill sälja sin HJ61 12HT??
 13. Har någon erfarenhet av USA import av dessa? Ser en hel del på aktion. Hörde att sydstatarna ev kan vara ex drunkningsoffer som renoverats.
 14. haha dessa ryssar! Kikar på länken och tack för info om rost och mil! Helt plötsligt så var det en uppsjö av olika modeller motorer och utrustning att ta i akt. Spännande!
 15. Tack för länkarna! Får läsa på mer om hj61. Har fastnat på fj62 så jag får tänka om. Riktigt bra info om motorer och karaktär. Skall kika på annonserna på allvar i helgen. Kul Skandinavien har marknad och att det inte är usa import enbart som gäller? Letar en bil i bra driftskick där lack och inredning kan fixas. Lägger dock din hj61 på minnet?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.