Jump to content

Tufve

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tufve last won the day on April 2

Tufve had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

Profile Information

 • Location
  Helsingborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 150000km enligt mätare och ITV i Spanien. Har dock inte jagat fram tidigare ägare eftersom den känns ok och den är i bra skick.
 2. Tack igen! Nu skall den bara njutas av😁
 3. Tack! Den är helt klart godkänd. Inget rost men en hel del torra spruckna bussningar och lister. Har troligtvis stått en hel del i värmen. Ursprunget är Tenerife, sedan Sevilla och slutligen Marbella. Lite kärlek så blir det bra. Motor, turbo, växellåda, diffar och transfer funkar fint. De manuella diffarna fick jag testa lite igår. Grym bil för terräng! Nu skall jag försöka få fram lite orginal på den. Kromad stötfångare fram/bak. Kanske lyfta något och bredda hjulen och stegra upp med 33". Idag byter jag framvagnens bussningar👍🏻
 4. Hej på er! Någon som vet ett godkänt drag till en 60 serie? Gärna sänkt eller fällbart. Bultmått Bredd 85mm Höjd 45mm. Har ett NATO drag idag vilket inte gillas av div instanser. Elektronik till detta?
 5. Absolut. Men är i Thailand på semester nu. Återkommer👍
 6. Hej! Har nu hittat och köpt en HJ61 med AC och kabel diff. Mycket orginal men behöver fixas lite här och var. Behöver byta lite packningar och efter komptest ev byta lite annat. Fungerar fint mekaniskt annars. Någon som vet en bra mek i helsingborg med omnejd?
 7. Hej! Vill bara tipsa om en kille i Malaga som restaurer 60 serien. För den som är intresserad av ev import? Kolla instagram https://www.instagram.com/hatimus/ Observera! En del bilar är registrerade i Ceuta (Spanska halvön vid Marocko). 25% + 11% tull om bilen inte går som Veteranbil då gäller 12% moms. Ceuta är där bilarna fixas men detaljerna görs i Malaga. Noah har kontakt på whatsapp +34 651 01 30 22. Skriver på engelska OBS! Jag tar inget ansvar för er kontakt med säljaren. Sunt förnuft och efterforskad historik på bilarnas VIN är eget ansvar?
 8. Tack för tipset Krille! Beklagar sent svar har varit på resa. Här hittat två restaurerade 1989 HJ61 i södra Spanien som jag förhoppningsvis skall titta på om några veckor. Skall bli riktigt kul att se dem på plats. Men jag skall kolla på wallapop och se vad som dyker upp. Återkommer här med ett inlägg hur det gått efter resan.
 9. Ah.. tänkte på fel annons. Denna var VX https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=275212114&utm_source=sharedAd&utm_medium=android I found this offer at mobile.de: Toyota HJ 61 VX Klima First Registration: 06/1989 Mileage: 369.000 km Fuel: Diesel Power: 100 kW (136 Hp) Price: €10,500
 10. Inte lätt det här.. Såg du att diffspärr inte fanns? VX skall väl ha både AC och Diffspärr? har lagt en wanted på ih8mud så kanske något dyker upp. Är ju inte så gammal så man kan säkert vänta in rätt läge..hoppas jag? Verkar vara en hel del dom jagar efter HJ61an. Har span på den svenska så kanske får bli lite lackjobb och styling på en bra grundbil.
 11. Hittade lite extra info om VX GX här? https://forum.ih8mud.com/threads/g-vs-gx-vs-gxl.805685/post-11388262
 12. Försöker hitta info om utrustning VX mot GX. Någon som vet? Är Sahara en utrustning separat? Hittade länk med massa bilder från katalog om någon är intresserad. https://forum.ih8mud.com/threads/jdm-hj61-vx-brochure-and-owners-manual.900270/
 13. Den är superfin men högerstyrd får jag inte igenom i familjen? 12ht motor aut el man AC desto mer utrustning desto bättre. Vänsterstyrd Skicket skulle helst vara vardagsbruk. Kan lacka om och fixa lite kosmetiska defekter. Tacksam för hjälpen att hitta en! Såg denna på mobile.de https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=281125699&utm_source=sharedAd&utm_medium=android Toyota Land Cruiser HJ 61 Hervorragender Zustand First Registration: 09/1989 Mileage: 198.742 km Fuel: Diesel Power: 100 kW (136 Hp) Price: €36,500
 14. Damn Schweizarnen var såld... letar vidare... vill ju helst slippa meka i 1-2 år. Har budget på 500k om någon blir sugen på att sälja?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.