Jump to content

Daniel Aldal

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Profile Information

 • Location
  Alunda

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej. Tack för svaret. Jag har bokat tid hos Toyota för en felsökning. Jag har nybilsgaranti kvar så det är lika bra. Tror det är relaterat till olja/värme. När jag gör riktigt långresor (20-30mil) så fungerar det bättre.
 2. Jag har en hilux -16 med 2.4d. Upplever att jag får lirka i 6ans växel i automatlådan. Jag måste gasa upp till ca 110km/h och sedan släppa gasen för att den ska hoppa i. Kör jag med växelförare i det manuella läget så kan jag lägga i 6an så att det indikerar s6 på skärmen men det händer inget med varvtalet så den hoppar inte i på riktigt. Någon annan som upplever detta?
 3. Jag har inte en susning om den passar eller ej så jag kan inte ta den
 4. Jag vet inte heller om den passar, men det kanske någon annan i detta forum har koll på.
 5. Lånar tråden och ställer samma fråga.
 6. Tack, jag fick samma tanke igår kväll och panelen med stereo och allt var förvånansvärt lätt att få bort.
 7. Hej. Jag ska koppla in en gps-puck för att hålla reda på körsträcka i jobbet. Den ska in med + och - samt en mot tändning.Jag funderar på vad som är smidigast inkopplingspunkt. Cigguttaget? Den ska helst ligga i kupén för att få bra uppkoppling mot satellit.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.