Jump to content

Onetrickpony

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Onetrickpony last won the day on March 9

Onetrickpony had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

Profile Information

 • Location
  Förslöv
 • I drive
  Toyota Hilux 1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Då har äntligen renoveringen börjat i Skånes minsta garage. Tyvärr hade jag igen kamera när jag började men här är iallafall lite bilder på demonteringen.
 2. Hallå! Missade ditt tidigare inlägg. Kul projekt. När du importerade, fick du papper skickat till dig från vegvesendet efter importen? Jag har än så länge inte fått något som helst bevis från Norge på att bilen är i mitt namn. Tullen sa att -”Kom in med alla papper när du fått dom så registrerar vi importen då”. Ja helt klart att glasfiber flak är rätt väg att gå. Att hitta ett flak rostfritt i Europa blir svårt. Men tydligen har den sålts i Finland med. En kompis som handlar mycket med bilar där har slängt ut lite trådar. Var bor du i Sverige?
 3. Inte så långt borta. Farsan fick igång den en stund sen dog den igen så helt klart något med bränslet. Pumpen efter filtret pumpar för fullt om man tar av slangen så någonstans där fram till förgasaren sitter felet tror jag. Ja är fast på jobb men ska de skruvas. Tack för tipset!
 4. Haha! Efter jag rullar av båten stanna jag och prata med tullen. Sen ville den inte starta. Tillslut gick den igång och jag rullade ner till Varberg. Efter tankning va det tvärstopp och sen fick de bli hämtning av farsan och grannen med biltrailer. Vetifan va som är fel. Antingen tändningen bränslet eller kanske en vakuum slang. Den försöker starta men kommer inte hela vägen. Ska plocka av förgasaren och se hur där ser ut.
 5. Tack! Glasfiber är ju ett mycket intressant alternativ. Såg att det finns en tillverkare i Kanada men Norge är ju lite närmare.
 6. Trevligt! Vet du om det finns någon sida med tyska entusiaster likt denna? Jag har letat lite men inte hittat något. Kan någon som sitter på delar i Tyskland.
 7. De kunde funka. Lite mer Aussie, Kiwi stil på de. Är detta nere i Tyskland?
 8. Stiligt! Längtar till den dag jag kan klistra den. Men innan de gäller det att hitta ett flak. Trist när den inte sålts i Sverige och dom flesta flak rostat upp för längesen.
 9. Tackar tackar! Ja det ska bli ett riktigt kul projekt att sätta igång med. Som att hitta en Enhörning som polaren sa.
 10. Haha! För att göra en lång historia kort så är hon nog mest imponerad över att bilen går att starta och köra, ut ur garaget det okuperat en längre tid. ?
 11. Hej. Jag har kommit över en Hilux från 1980 i sisådär skick. Den tutar och går men jag behöver lite delar, bla ett orginal flak. Jag har sett att det finns mycket reservdelar i USA till denna modellen så de får kanske blir en tur över dit för att leta prylar. Har någon här inne erfarenhet av att skeppa hem grejer därifrån? Det behövs ju inte en hel container men iallafall plats i en för flaket är longbed (220cm). Eller vet någon här inne ett annat land man kan leta reservdelar till dessa gamla bilar? Tacksam för svar!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.