Jump to content

Larsson

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Larsson last won the day on January 12

Larsson had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

Profile Information

 • Location
  Härnösand
 • I drive
  Hilux

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Larsson

  Hög tomgång

  Japp! Har en -16 som rullat 7500mil nu och den har varit så sen start, både sommar och vinter. Tror t.o.m. att den ligger högt oftare på sommaren när det är varmt och man kör mycket kyla.
 2. Jag fortsätter på denna tråd! tack vare adventura har jag fått fram typintyg från Finland på min bj42, dom var grymt hjälpsamma på toyota där! Trots att handläggaren arbetade hemifrån fick jag kopia på intyget samma vecka jag bad om det, det ligger i pappersform i ett arkiv😁 Så långt allt bra. Problemet nu är att bilen är lb reggad i Finland och jag vill ha den personbilsreggad med en förare och fem passagerare, då påstår bilprovningen att den isf måste ha varit registrerad som personbil i Finland vid något tillfälle! Det är nåt som kan vara svårt att bevisa? Jag skulle behöva få fram ett historiskt registreringsbevis som säger detta. Är det någon som känner nån på Finska transportstyrelsen eller liknande, eller har nåt annat tips? jag har mailat handlaren och även toyotakillen i Finland och bett om hjälp men har inte fått nåt svar än!
 3. Jag har kört min i 7000 mil nu, första vintern var jag utan alla säkerhetssystem typ ABS, kameror etc men även 4wd. Problemet var en ärgad kontakt i bakaxeln, förmodligen nån givare och det slog ut hela skiten. Min är en -16 men det är väl samma bil! 2,4 liter. Att adblue lampan lyser är ägarrelaterat😁
 4. Larsson

  Bj42 i garaget

  Montering av styrelektronik pågår!
 5. Larsson

  Bj42 i garaget

  Dragkrok monterad samt ny svets inhandlad? Ljusramp som skulle monteras på hiluxen skänktes till epa projektet. regbesiktning den 23 Jan! Blir spännande då senaste besiktningen gjordes 2013 och den har gått ett par rallyn sen dess, dragkroken hittade jag på bilskrot, från en navara 08, 1200 ink moms
 6. Den verkar vara till salu igen, på blocket 22000kr
 7. Larsson

  Bj42 i garaget

  Epabygget fortskrider långsamt men måste forceras så jag kan dra igång med toyotan, notera den schysta domkraften som ingick! Den kommer med stor sannorlikhet monteras på insteget på 42an om den är tillräckligt hög, tror knappast min 15åriga dotter kommer behöva den.
 8. Larsson

  Bj42 i garaget

  Nu lite pajero EPA funderingar, finns en liten knapp i hemmabyggd alukonsoll som verkar starta en liten pump av nåt slag. Pumpen i sin tur verkar klämma in nån ytterligare diffspärr. Vad kan en sån här heta och hur fungerar det?
 9. Larsson

  Tips säten

  https://www.klaravik.se/auction/product/toyota-saten-till-pickuper/
 10. Larsson

  Bj42 i garaget

  Man kanske är tvungen att balansera med spacern monterad på fälgen och märka upp hur den satt för att sen sära på det och montera på bilen? kan vara värt ett försök! Men ändå en ickefråga för mig som inte kan mäta? jag får beställa större spacers först. om nån behöver 30mm så finns det här
 11. Larsson

  Bj42 i garaget

  Tyvärr vart 30mm i minsta laget. 35-40 hade varit perfekt, det är en strykare på kulleden till styrstaget? men looken blev iaf rätt enligt min dåliga smak!
 12. Larsson

  Bj42 i garaget

  Spacers på plats! made in Demokratic republic of China?
 13. Larsson

  Bj42 i garaget

  Lätt trehundra hästar, kan bli en törstig epa!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.