Jump to content

Larsson

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Larsson last won the day on September 17

Larsson had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

Profile Information

 • Location
  Härnösand
 • I drive
  Hilux

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Larsson

  Bj42 i garaget

  Epabygget fortskrider långsamt men måste forceras så jag kan dra igång med toyotan, notera den schysta domkraften som ingick! Den kommer med stor sannorlikhet monteras på insteget på 42an om den är tillräckligt hög, tror knappast min 15åriga dotter kommer behöva den.
 2. Larsson

  Bj42 i garaget

  Nu lite pajero EPA funderingar, finns en liten knapp i hemmabyggd alukonsoll som verkar starta en liten pump av nåt slag. Pumpen i sin tur verkar klämma in nån ytterligare diffspärr. Vad kan en sån här heta och hur fungerar det?
 3. Larsson

  Tips säten

  https://www.klaravik.se/auction/product/toyota-saten-till-pickuper/
 4. Larsson

  Bj42 i garaget

  Man kanske är tvungen att balansera med spacern monterad på fälgen och märka upp hur den satt för att sen sära på det och montera på bilen? kan vara värt ett försök! Men ändå en ickefråga för mig som inte kan mäta😵 jag får beställa större spacers först. om nån behöver 30mm så finns det här
 5. Larsson

  Bj42 i garaget

 6. Larsson

  Bj42 i garaget

  Tyvärr vart 30mm i minsta laget. 35-40 hade varit perfekt, det är en strykare på kulleden till styrstaget😵 men looken blev iaf rätt enligt min dåliga smak!
 7. Larsson

  Bj42 i garaget

 8. Larsson

  Bj42 i garaget

  Spacers på plats! made in Demokratic republic of China😁
 9. Larsson

  Bj42 i garaget

  Lätt trehundra hästar, kan bli en törstig epa!
 10. Larsson

  Bj42 i garaget

  Bilen levererades hem ikväll så jag och grabben tog en liten sväng på vår lilla crossbana vi har på ägorna. Den går nåt så djäv....Jag vill ha den själv! vi hoppade i allafall på riktigt, hela helv bak i bilen flög åt alla håll, batteriet höll på lätta ur huven (långtidsförvarad) och pluspolen flög av! Det är en rally bil! Grannarna på andra sidan sjön har börjat höra av sig, 1km bort. forsättning följer....
 11. Larsson

  Bj42 i garaget

  Har gjort en vanvettesaffär idag! får klämma in en pajero som skall bli epatraktor i garaget. kan vara den enda epan som gått i ett par ökenrallyn? Säkert helt sönderkörd men jag kunde inte hålla mig😀
 12. Larsson

  Bj42 i garaget

  Du har förmodligen rätt, skall iaf göra en koll på utbytes lösning alt renovering!
 13. Larsson

  Bj42 i garaget

  Bilder på turbin! blir till att skicka på renovering om det bär sig? den känns lite skrapig när den snurrar med
 14. Larsson

  Henkes BJ40

  Kan man få se winschinstallationen bak?
 15. Larsson

  Bj42 i garaget

  Kan nån utröna av bilderna vilken slags bakaxel som sitter på bilen? Full/semifloat eller Volvo? Ja jag vet ju inte som ni hör! haft lite mer motgångar i garaget nyligen, turbon som skall på plockade jag isär för att vrida så avgas inlopp och blåssidan på luften vinklas 90grader och ser att luftturbinen saknar ytterkanterna. Dvs sliten, frågan är hur det påverkar?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.