Jump to content

Gunnar

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Profile Information

 • Location
  Ottsjö

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Någon som har tips på var jag kan hitta ett bra lastgaller till min LC 100? För montering bakom andra stolsraden.
 2. Tack för tipsen. Jag pratade med honom och var absolut sugen, men det blev tillslut Christians 100 för mig. Mkt glad nybliven LC-pojk!
 3. Ingen som känner till någon annan fin bensinare som kan tänka sig stå och trivas vid min stuga i Jämtland? Christians 100 hade passat mig helt perfekt, men mina pengar räcker tyvärr inte hur gärna jag än vill.
 4. MrWib tack. Jag har kommit fram till att det nog är bäst att hoppa över denna. Såg att Christian här på forumet säljer sin LC 100 på Mobile. Hade bara min budget tillåtit så hade jag mycket gärna lagt vantarna på den. Modell, skick och utseende är precis vad jag önskar mig. Men förstår att det kostar. De gör allt lite ont i hjärtat att tänka på att ett så fint ex finns till salu och då inte kunna köpa.
 5. Topp! Ska bara söva ett par barn här först.
 6. Den ser jättefin ut! Vad behöver jag veta om den, förutom det som står i annonsen på mobile? Några problem/slitage jag bör känna till? Vad begär du i sek? Tack på förhand.
 7. Drömbil! Var finns den?
 8. Mecki: Nä precis, verkar som man får leta lite. 80:an som ligger ute tycker jag känns läskigt dyr för att ha gått nästan 45k? Och jag kan inte ha lb-reg, så den skulle bli dyr att äga för mig. Men ser ju absolut fin ut annars. Jag hittar ingen 60 på blocket nu? Den senaste jag såg var den vit/blå som stod i jokkmokk. Pratade med ägaren och fick en bra genomgång, men den krävde nog lite mer av sin ägare än jag kan ge tyvärr. Det måste inte vara bensin, men om det ska vara diesel så får den allt vara tillräckligt gammal för att vara skattefri.
 9. Tack MrWib. Håller med dig att man inte är sugen på något kroniskt rostlagningsprojekt. Jag har själv för dålig koll för att kunna avgöra vad som är ok och vad som är för mycket. Mecki: Japp, 03:an var också bensinare. Såldes till en dansk som därmed köpte sin 4:e LC. Tack för övriga tips. För min del måste det inte vara en 100. 80 el 60 kan funka fint också. Den kommer funka som familjebil, så lb-reg är tyvärr uteslutet. Har ni möjligtvis koll på om något annat objekt?
 10. Tack för bra svar. Jag kan inte heller se någon extrem rost på de bilderna. Det finns lite bubbel och ett hål på karossen, men inte det värsta man sett. Men svårt med priset här. Missade precis en 100 från 2003, som gick för 130000kr. Nu hade den inte gått riktigt lika långt (men nästan), och 2003 är ju med facelift och de nya diffarna. Men svårt att veta hur mycket mindre en 99 el 00 som denna då är värd
 11. Jag är ute efter en LC, och har väl inte hunnit läsa på riktigt allt som finns att veta ännu, och undrar därför vad ni tycker om den här, som ligger på blocket: https://www.blocket.se/orebro/Toyota_Land_Cruiser_V8_100_Ny_bes_9_5_84950676.htm?ca=15&w=3 Det finns lite rostfix att göra på karossen, men vad säger ni om rostläget under, utefter vad man ser på bilderna här? Sommar- och dubbade vinterdäck i bra skick på originalfälg medföljer. Enl säljare finns full servicedokumentation fram till den senaste som gjordes i april i år. Väntar svar gällande när senaste kamremsbyte gjordes. Inga övriga överraskningar på carfax. Vad tror ni, kan detta vara ett ok köp, trots rostfix och att den rullat strax över 30K? Jag behöver inget utställningsskick, och jag är inte ute efter att bestiga Everest med den, men vill ha en tålig bruksbil som överlever länge.
 12. Gunnar

  60 el 80 köpes

  Här formligen sprutar det ju erbjudanden :)
 13. Gunnar

  60 el 80 köpes

  Äntligen är det dags för mig att skaffa Land cruiser. Har du en, eller känner du någon som funderar på att sälja? Den kommer få stå och glänsa vid en fjällsjö i Jämtland, åka på små fisketurer och tas väl om hand.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.