Gå till innehåll

Karlsson

Members
 • Innehållsräknare

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  1

Karlsson senast vann den dag 3 februari

Karlsson hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

2 Neutral

Om Karlsson

Profile Information

 • Ort
  Jönköping
 • Jag kör
  Land cruiser
  Patrol

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Karlsson

  Insynsskydd LandCruiser 100

  Jag har letat lite smått efter ett insynsskydd så jag kan eventuellt vara intresserad. Är det i Viken vid Höganäs det finns?
 2. Karlsson

  AHC-delar

 3. Karlsson

  AHC-delar

  Har plockat bort AHC från min 100:a och undrar om någon är intresserad av grejerna? Höjning och sänkning fungerade men var hård i fjädringen och nivåskillnadstestet som finns beskrivet i servicemanualen visade även det att gasklockorna var i dåligt skick. Kan fixa riktiga bilder men det som finns är det markerade på bilden plus kablagen under bilen och till de främre höjdgivarna. Dock inte till den bakre nivågivaren då det satt i samma stam som ABS:en. ECU:n är visserligen urkopplad men inte ute ur bilen så den kan eventuellt bli tillgänglig. Dämparna, rören och ackumulatorn blev förstörda under nermontering...
 4. Karlsson

  LASTGALLER till LC90 vs. LC100

  Gammal tråd men hade läst detta och uteslöt först att kolla på gallret från 90:an nu när jag behövde ett till min 100. Men sen mätte jag båda bilarna och det skiljer bara tre centimeter på den invändiga bredden där gallret monteras. Armstöden i 100 är relativt breda och åtminstone i den tidiga 90 jag har sitter armstöden bakom gallret. Så nu har jag monterat gallret i 100:n och hoppas att det kommer bli godkänt på regbesiktningen. Lite lägre takhöjd i 100 så gallret får lutas något. 90-serien är inte så liten som den ser ut om än den har lite smidigare yttermått...
 5. Karlsson

  Torsionsfjädrar LC100

  Hej! Är det någon som råkar ha ett par torsionsfjädrar över? Är ute efter standardfjädrar till en diesel utan AHC. Toyotas nummer är 4816160010 och 4816260010.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.