Gå till innehåll

Toder

Members
 • Innehållsräknare

  44
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  1

Toder senast vann den dag 14 januari

Toder hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

14 Good

Om Toder

 • Födelsedag 1993-04-26

Profile Information

 • Ort
  Östersund
 • Jag kör
  LJ70 2.4TD - 86
  Corolla 1.8 4WD - 98
 • Yrke
  Bilvård detaljförsäljning samt hantverk.

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Vet inte om det postats tidigare men denna kanal är intressant, har kikat några avsnitt, mycket bra att lära sig.
 2. Toder

  Dieselpump till 2L-T sökes

  Är eventuellt ute efter en dieselpump till min lj70 2.4TD 1986. 2L-T motorn Får inte den jag har nu att pumpa som den ska. Kommer dock inte ihåg exakta modellen av nippon denso som sitter där, men det kan jag nog gräva fram, pumpen ska eventuellt ur idag. Bild från Google, på en likadan.
 3. Toder

  Frihjul

  Nu har ju jag elektrisk winch, men vore kul att kunna driva en hydralpump eller något till t.ex vedklyvning
 4. Toder

  krävs lastgaller besiktning

  Ja men, är det fortfarande krav på lastgaller? Känns som jag har sjuttioelva andra saker att lägga energin på med å få den besiktningsredo, så om lastgaller inte krävs så skippar jag nog det, har enda räknat med att få en del 2or, och rutan blir en chansning också. Men den ska bytas i sommar
 5. Toder

  Frihjul

  Har du nån koll om samma gäller på en 1986 LJ70 2.4TD ? Alltså finns det uttaget på dom också, eller år det specifikt just 40 serien som har kraftuttaget?
 6. Toder

  krävs lastgaller besiktning

  Det är en vanlig kontrollbesiktning som ska göras framöver. Den har inte varit besiktad sedan 2008, och reggades in som LB 2003.
 7. Krävs fortfarande lastgaller vid besiktning av LB? För min lj70 saknar lastgaller och jag har inget galler liggandes att montera i den heller. Men har hört att det inte behövs längre. Någon som har koll?
 8. Toder

  Frihjul

  En annan sak som jag funderade länge över va i vilka situationer man ska använda neutralen på fördelningslådan, fick som svar att det är när man ska bogsera eller t.ex wincha bilen, för att slippa slita på saker i onödan. Också en bra sak att slippa ligga sömlös av fundering på
 9. Toder

  Frihjul

  Frihjulsnaven ska stå på lock när du kör 4wd, men när du kör 2h så ska dom vara lösa, du får bättre soppaförbrukning och mindre slitage på drivlinan.
 10. Toder

  Lj70 tappar bränsletrycket

  Okej jag får kika på det, pumpen är nyss genomgången, problemet innan va att primern va förbikopplad och pumpen hade fastnat på full gas. Köpte nytt filter och, ultraljudstvättade primern, fick den att funka att pumpa med, men nu verkar det som den suger luft istället. Väntar på en ny
 11. Toder

  Lj70 tappar bränsletrycket

  Ajemen, ja en ny primer är påväg, men sil, hmm vars runt filtret sitter den, får inga bilder i huvet på nån sån där på min.
 12. Fått igång min lj70 nu, men den vill inte varva mer än 1500, men om man pumpar på primern på filtret så går den varva upp fullt. Vet att backventilerna i primern va lite sådär, fick dom att funka lite, men kan det vara det som ställer till det? Vad kan vara andra saker att kika efter? Just nu är en 25L dunk med diesel kopplad direkt till filtret istället för tanken. Där kör jag den runt parkeringen, men man hör om man lyssnar noga hur den typ bluddrar till vid gaspådrag.
 13. Toder

  LJ70 belysning bak

  Skulle ett alternativ kunna va att bygga ny fångare baktill och bygga in sån där släpvagnsbelysning från typ autotjänst, ett sånt som har alla ljus som behövs. Det borde väll godkännas på kontrollbesiktning?. Bilen i fråga har inte varit besiktad på snart 10 år, så har en del saker att fixa, den har dock bara varit stillastående dom senaste 3 åren, gick innan som plogbil på en gård. hade en tanke att sätta sånna här i en nybyggd fångare. http://autokatalogen.se/wls/view_article_info.do?articleIdNo=152169&nodeIdNo=1701467 vet ej om vitt backljus är ett krav men har en arbetslampan monterad på taket för det.
 14. Toder

  LJ70 belysning bak

  Okej för min plan är att införskaffa så jag har två bakljus med korrekt belysning och skippa dom i kofångare, då jag saknar vänstra sidans del av kofångaren och orginal chromad verkar helt omöjliga att få tag på.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.