Jump to content

Robert

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Robert last won the day on March 24

Robert had the most liked content!

Community Reputation

113 Excellent

Profile Information

 • Location
  Smögen
 • Interests
  Resa, jakt och fiske + skidåkning
 • I drive
  Land Cruiser 200

Recent Profile Visitors

483 profile views
 1. Bygger hylla för kylen, 60x70cm Höjd 22cm
 2. Robert

  Land cruiser 200

  5 natten i år och bil + utrustning känns mer och mer hemma. Nu ska kyl/frys in i baksätet, el och sånt är klart ska bara tillverka en plattform där enkelsätet är (blir nog klar till veckan)
 3. Robert

  Land cruiser 200

  Mer bilder på insta under @allsweden
 4. Robert

  Land cruiser 200

  Ute på nya vägar och ”so far so good” , lådsystem och belysning funkar som tänkt. taktält och dess vikt känns inte nämn värt 👍
 5. Robert

  Land cruiser 200

  Köpte Toyotas olja, har inte hittat en ersättnings olja för AHC'n + har Toyota handlare på vägen till jobbet. Ska hänga på taktält och awning snart och ta en tur vecka 12 är det tänkt, får känna hur bilen känns med utrustningen och ta o bestämma mig efter turen!
 6. Robert

  Land cruiser 200

  Den har jag råkat på själv körde jag en Tomb Raider 110 (nu har jag en grå RR Classic) Jag sög ur tanken på olja och fyllde på, sedan luftade jag på luftnipplarna bara (tog en timme allt som allt) Sitter och planerar att montera OME BP-51 på min bil om jag ska uppgradera
 7. Robert

  Land cruiser 200

  Hej! Lockupen köpte jag direkt från Australien ("Richards" )billigast så och servicen är suverän, jag har AHC kvar och tänker inte ändra förrens jag blir osäker på funktionen. Byt olja i systemet och inspektera stötdämpare, ledningar mm för läckage. L-C 200 systemet är mycket bättre än det var i 100'an, om jag förstår det hela. Trevligt att det finns en SLRKare till här vi kanske har träffats? Enligt jänkarna så räcker det med att ta säkringen till AHC systemet för att inte få varningar..
 8. Robert

  Land cruiser 200

  Nu har det hänt ännu mer med bilen, belysning i skuffen, belysning på takräcket mm.
 9. Robert

  Land cruiser 200

  Då var snorkeln monterad ?
 10. Robert

  Land cruiser 200

  Fick även på extraljus, lightforce Lance xenon som har hängt med ett tag
 11. Robert

  Land cruiser 200

  Så här ser allt ut när det är klart
 12. Robert

  Land cruiser 200

  Front Runner har bra leverans, bra tillbehör och man skruvar ihop allt själv så att man kan både bygga ut och ta bort saker som man inte vill ha. Rhino Rack hade lite lång leverans tid när jag hörde mig för.
 13. Robert

  Land cruiser 200

  Lite mer jobb ? vinsch kofångare
 14. Robert

  Land cruiser 200

  Extra batteri i skuffen och kabel dragning. För att gå med kabel bak i bilen trodde jag att jag skulle kunna gå under bilen och bunta fast kabel/slang på ramen, nu var det så trångt under att gå inne i bilen verkade lättast. Fick ta ett nytt hål i torpedväggen (22mm) och på så sätt förlägga kabeln i kabelrännan i trösklarna (gick väldigt smidigt) Så nu ligger det ett 100ah batteri, ctek offroad 140 och hemma gjord el-central bak i bilen Så nu kan kyl och ladda telefoner, kamera mm ske utan problem monterade även USB, 12v uttag för baksätet
 15. Robert

  Land cruiser 200

  Då har man klippt, lödat, krympslang, dragit kabel, kopplat ihop allt och provkört ? lägre varv som utlovat och får se hur mycket det gör i det stora hela på förbrukningen. har också kopplat in min nya elcentral i skuffen men det kommer senare!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.