Jump to content

Garnolle

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Garnolle last won the day on January 21

Garnolle had the most liked content!

Community Reputation

112 Excellent

About Garnolle

 • Birthday 10/18/1982

Profile Information

 • Location
  Stockholm
 • I drive
  Toyota LC GRJ 79 SC
 • Occupation
  Scenograf

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hahaha! Synd att han inte ringde mig. Han hade kunnat provköra min utan att behöva åka halva vägen runt jorden. Min är iofs en pickis men ändå. Den en bensin v6a på 272 hk och ett vrid på 440. Älskar den!! Tycker dock att han var väldigt generös vad gällde komforten...
 2. Garnolle

  GRJ 79

  Jag köpte deras egna spruta och trycket kommer jag inte ihåg faktiskt, tog det som rekommenderades. Men jag märkte att så fort trycket gick under så blev det mycket grövre yta.
 3. Garnolle

  GRJ 79

  Det går riktigt jäkla långsamt med bilen tyvärr men några små framsteg har jag gjort iaf. I förrgår blev jag äntligen klar med monteringen av bullbaren som jag blev mycket nöjd med. Jag kunde självklart inte nöja mig med en standardfärg på den så jag bestämde mig för att lacka om den i en svart bedliner från Raptor, inköpt på tipro.se. Lätt att lacka själv men det är bra att ha en ordentligt stor kompressor. Jag passade även på att lacka sommarfälgarna på samma gång. Vad gäller bygget av arbetsskåp så går det desto långsammare. Hägglundsskåpet står nu på lut tyvärr eftersom jag har insett att det inte kommer lämpa sig så bra som just arbetsskåp, det får bli en framtida camper istället. Innan jul köpte jag ett jättefint skåp byggt av Karossan på blocket i Örebro som jag ”bara” skulle bygga om (förminska lite i alla ledder) men jag insåg här om dagen när jag påbörjade detta att det inte kommer att eftersom det är alldeles för välbyggt. Sandwichpaneler som är popnitade och limmade i aluminiumprofiler. Min tanke var att borra ur popnitarna och sedan demontera hela skåpet men som sagt så är det för ordentligt limmat så det går inte utan att förstöra allt. Så tanken är nu att helt enkelt köpa material så jag kan bygga ett eget sandwichskåp. Jaja. Lärpengar som det heter...
 4. Var den fina gula från LKAB som låg på blocket?
 5. Garnolle

  GRJ 79

  Eller nä jag skruvade faktiskt in dem i sitt innersta läge och sedan ut, för att vara korrekt!
 6. Garnolle

  GRJ 79

  Har äntligen hunnit meka lite! Min svängradie har varit helt fruktansvärd så idag fick jag äntligen tummen ur och gjorde något åt saken. Stoppbultarna skruvades ut i sitt yttersta läge och sedan max rattutslag åt båda hållen för att sedan skruva in dem igen till en bra nivå. En testkörning senare och nu känns det plötsligt som att köra en mini cooper istället för ett godståg! Underbart! Heja mig!
 7. Snyggt jobbat!! Tar gärna lite mer info om extraljusen! Jag ska själv beställa stora runda inom en snar framtid och vill inte köpa något som inte håller måttet.
 8. Däck och fälgar är nu sålda.
 9. Jag har dessa däck och fälg till salu. De har rullat endast från Tyskland till Stockholm när jag körde hem bilen i somras och är sådeles i princip nya. Det är 5st. Fälgen är en originalfälgar i 16x6,5” med bultcirkel 5/150. Däcken är 225/95/16. Jag har precis köpt nya sommardäck, Nokian Rotiiva AT 285/75/16. De känns väldigt bra, dock är de så pass nya att jag inte hunnit kolla bränsleförbrukningen på dem än. Ca 2000kr/st.
 10. Garnolle

  GRJ 79

  Haha. Nja, jag har nog med abroviker för tillfället. Golvet åker på tippen. Ja det är av glasfiber och väger ju lätt över hundringen..
 11. Garnolle

  GRJ 79

  Hela skåpet stod på bockar först men blev tvungen att bygga en riktig jäkla abrovink till ställning som går ut ur sidofönstret, sidodörren och bakdörren som gör att hela skåpet hänger i sitt egna tak. Sedan kunde jag kapa loss golvet och låta det falla ned på bockarna. Men jävlar vilket gediget bygge herr Hägglund har gjort! Bara golvet är ju så tungt att jag måste kapa upp det i delar för att kunna få in det i bilen och sedan till tippen. Eller om någon är sugen på en väldigt platt båt så är det bara att komma och hämta!
 12. Garnolle

  GRJ 79

  Hahaha! Nä jävlar va tungt det var!! Tur att det inte har regnat på länge och att huset står på en knalle!
 13. Garnolle

  GRJ 79

  Och så har jag påbörjat bygget av arbetsskåpet igår. Golvet är bortkapat. Hoppas kunna plasta lite i helgen.
 14. Garnolle

  GRJ 79

  Äntligen är nya sommardäcken på! Var tvungen att skifta lite mellan fälgarna så det blev verkstad denna gång.
 15. Oooooo spännande!!! Vad blir det??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.