Jump to content

Garnolle

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Garnolle last won the day on May 8

Garnolle had the most liked content!

Community Reputation

93 Excellent

About Garnolle

 • Birthday 10/18/1982

Profile Information

 • Location
  Stockholm
 • I drive
  Toyota LC GRJ 79 SC
 • Occupation
  Scenograf

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag har dessa däck och fälg till salu. De har rullat endast från Tyskland till Stockholm när jag körde hem bilen i somras och är sådeles i princip nya. Det är 5st. Fälgen är en originalfälgar i 16x6,5” med bultcirkel 5/150. Däcken är 225/95/16. Jag har precis köpt nya sommardäck, Nokian Rotiiva AT 285/75/16. De känns väldigt bra, dock är de så pass nya att jag inte hunnit kolla bränsleförbrukningen på dem än. Ca 2000kr/st.
 2. Garnolle

  GRJ 79

  Haha. Nja, jag har nog med abroviker för tillfället. Golvet åker på tippen. Ja det är av glasfiber och väger ju lätt över hundringen..
 3. Garnolle

  GRJ 79

  Hela skåpet stod på bockar först men blev tvungen att bygga en riktig jäkla abrovink till ställning som går ut ur sidofönstret, sidodörren och bakdörren som gör att hela skåpet hänger i sitt egna tak. Sedan kunde jag kapa loss golvet och låta det falla ned på bockarna. Men jävlar vilket gediget bygge herr Hägglund har gjort! Bara golvet är ju så tungt att jag måste kapa upp det i delar för att kunna få in det i bilen och sedan till tippen. Eller om någon är sugen på en väldigt platt båt så är det bara att komma och hämta!
 4. Garnolle

  GRJ 79

  Hahaha! Nä jävlar va tungt det var!! Tur att det inte har regnat på länge och att huset står på en knalle!
 5. Garnolle

  GRJ 79

  Och så har jag påbörjat bygget av arbetsskåpet igår. Golvet är bortkapat. Hoppas kunna plasta lite i helgen.
 6. Garnolle

  GRJ 79

  Äntligen är nya sommardäcken på! Var tvungen att skifta lite mellan fälgarna så det blev verkstad denna gång.
 7. Oooooo spännande!!! Vad blir det??
 8. Garnolle

  Solrosgaraget.

  Svincool!! Vilken kulör tänker du dig?
 9. Garnolle

  GRJ 79

  Igår var jag på landet och hämtade skåpet som jag köpte i somras som ska bli mitt framtida arbetsskåp. Kallt, blött, mörkt och lerigt var det men nu står skåpet äntligen hemma. Bygget börjar nästa vecka.
 10. Garnolle

  GRJ 79

  Tackar! Den kommer bli min företagsbil. Bygge av skåp påbörjas snart. Och vad gäller pengar...nä... blir bara deppigt
 11. Garnolle

  GRJ 79

  Ja jag kan tänka mig det! Tack!
 12. Är det någon som har tips var jag kan köpa hasplåtar till min GRJ79?
 13. Garnolle

  GRJ 79

  På måndag ska bilen in på lackverkstan. För bättring av lack på ett par ställen där rost redan börjat krypa lite. Som ni kan se på tidigare bilder så måste jag även bättringslacka under bakfönstret då de tydligen har lackat bilen med flaket på...suck!!! Vi kommer även räta upp förardörren som måste åkt på en smäll i tillverkningen då den är lite konvex och pga det lite svårstängd (nyper upptill och nedtill). När vi ändå går på dörren så kommer vi svetsa fast en liten förstärkning i form av en trekant där fönsterkarmen möter dörren (akter över om man säger så) på båda sidor. Ett känt problem är att dessa bilar tyvärr är väldigt svaga i godset just där. Det ska samtidigt göras en ordentlig rostskyddsbehandling av hela bilen eftersom man tydligen inte bryr sig om sådant i Dubai...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.