Gå till innehåll

Marangen

Members
 • Innehållsräknare

  14
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

Profile Information

 • Ort
  Stockholm
 • Jag kör
  LC100 + FJ40

Senaste Profilbesöken

299 profilvisningar
 1. Marangen

  Fördelare för FJ40?

  Någon som har en i reserv?
 2. Uppföljning: av dessa 15+5st FJ/BJ 40, hur många rullar tror ni och finns några av dessa ca 20st i mellan/södra Sverige? Sthlm? Totalt 100-120st inkl övriga karosser? Hur går det ihop?
 3. Tack! Ja den är riktigt bra stuk o fint orostigt texasskick. Det mesta orginal dock gummilister o sånt mestadels utbytt. Ca 8kmil. Ja tur att man lätt når o kan torka av rutan... Slutet oktober har jag den hemma. Inte optimalt men får väl underredsbehandla det första jag gör...
 4. Den kommer få lite mattor men osäker om det gör så mkt skillnad. Värmepaketet känns viktigare?
 5. Tack!! Bara kul m lite bilder tänkte jag...
 6. Hittade nyare versionen av denna hemsida/forum o lade till profilbild iaf! Men hur klippa/pasta in foton i text?? M
 7. Bra! Tack för svar som jag absolut måste kolla upp! Btw: hur lägger ni upp bilder/foton?
 8. Är kupévärmaren ok? Den fram räcker? Bakre snor värdefull lastyta... Min fläkt lär vara långsam - är den så eller finns det ngn åtgärd? Köpa bättre beggad/nos?
 9. Kör en LC100 v8 2006 till vardags. Sedan 13 år. Så har visst LC intresse. Men detta blir nog mer åt lastbilshållet kanske....?
 10. Tanken är att äga o köra. Inte offroad men kul entusiastbil! Till samling m saab v4 o fiat 124 mm. Alla bra / mkt bra bruksskick m 100% drivlina o ganska välhållna/original. Denna då en 71a bensin. Vill ej ha diesel. 6ans ljud är en höjdare!! Och 125 bhp. Men visst gammal m trummor o 3 speed o icke servo.... Är jag knäpp? Går att äga/köra? Montera servo kan ju göras. Är ev ok m 3 speed. Är ju högljudd som det är verkar det som o lång utväxling på 3an... så kanske ändå ingen jätteskillnad 3e i 100kmph än 4an?
 11. Följdfråga: får ni fj40/bj40 ägare ofta förfrågningar om modellen lättfunnen i Sverige o om bil till salu etc? Tänker utifall man slår till men ångrar sig om 1 år... Lättsåld eller är priserna för höga för vanliga spekulanter som inte vet om sista 10års prisökning?
 12. Oki tack för svar! Intressant. Då kanske det blir 16st FJ innan årets slut. Berättar mer om/när affären går i lås. Och tar tacksamt emot tips från ngn på forumet/fj ägare som har mekaniker dom är nöjda med (och kan vilja dela med sig av) om nu det inte är alltför långt bort!
 13. ...hur svårt är det att äga/serva en FJ40 i Sverige? Om man nu inte mekar själv... Är mkt nära att köpa en FJ40 från 70 talet. Tidig 3 växlars. Bilen tillräckligt fin men det blir något av en chansning. Kan bli mkt på verkstan 1a året om man har otur. Och då till frågan: finns det i södra/mellansverige ngt duktigt garage som kan bilen? Där en eller flera personer har erfarenhet av modellen etc? Var isf skulle ni tipsa om? Gärna isf lite namn/kontaktuppgifter isf i det fall jag köper bilen! Med vänlig hälsning, Martin
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.