Jump to content

Krille87

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Krille87 last won the day on June 4

Krille87 had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

Profile Information

 • Location
  Västernorrland
 • I drive
  LC 120 D4D 2003

Recent Profile Visitors

802 profile views
 1. Dags för äventyr! Så nöjd med allt. Superbra service av Micky på euro4x4parts. 🙂
 2. Äntligen kom den. Nu ska här studeras. 😍
 3. Blev nog över en decimeter högre med både ny fjädring och högre däck. Upptäckte dock att det kommer fett ur en damask fram efter bytet av fjädring. Vad kan det bero på, och vad gör man åt det? Jag är en okunnig som bilmekaniker men försöker lära mig eftersom, har beställt en Haynes rep.bok på engelska från Ebay så man kan fixa det mesta själv framöver.
 4. Höjningen på plats samt däcken. Dock upptäcktes en dålig spindelled höger fram så jag har beställt nya länkarmar till båda sidorna. Då bilen börjar närma sig 20 år kan det vara skönt att det är bytt inför längre turer. Riktigt nöjd med hur den känns efteråt, stadig i fjädringen. Som ny!
 5. Har haft en del förseningar i ”projektet” p.g.a förseningar av leveranser mm (Corona). Återkommer snart med mer! ✌🏼
 6. Sen blir det nya lite högre smalare däck (Cooper Discoverer S/T Maxx) i storleken 255/80 R17. Fortsättning följer...
 7. Det blev Tough dog foam cell 41mm med 50mm King springfjädrar medium fram och HD bak. Samt Front Runner slimline II roof rack och Front Runner lådsystem.
 8. Har talat med Micky på euro4x4parts så snart är jag i hamn!
 9. Hej! Nu har man puttrat runt nått år med LC:n och trivs oerhört i denna bil. Jag har dock upplevt den lite svajig och mjuk när jag t.ex. har kajak/kajaker på taket och utrustning med mig. Jag tänkte byta dämpare och fjädrar och när jag ändå håller på vill jag höja bilen då det kommer gynna mina fiskeäventyr på dåliga/obefintliga vägar. Har tittat på euro4x4parts men jag vet inte vad som behövs då jag är helt okunnig i ämnet, jag har läst något om tough dog med king springs som ett bra alternativ/kombo. Kan någon hjälpa till med vad som är lämpligt? Mvh
 10. Jag la ner annonsen på blocket då jag fick så många skumma erbjudanden/sms/samtal. ”Cal me i live in Uganda, i give u 20 000 euro” ? ?
 11. Min Land Cruiser 120 från 2003 är till salu. (Är i behov av större bil!) ? Importerad av mig från en herre på 70+ som ägt den sen ny i Tyskland och vårdat den som ett barn. Rullat ca: 11000 mil i dagsläget. Saker jag gjort *Rostskyddad *Monterat drag *Ljudisolerat *TTE originalbox från Toyota 200kh/405nm *Pioneer stereo med blåtand och telefonfunktion med mic i solskyddet. *Fullservad hos Toyota. Alla papper på allt som är gjort finns *Nya 265/75/17 BF goodrich AT Ko2 på sommarfälgar *Nya dubbade vinterdäck på ny alufälg *12000-mils servicen gjord i sommar på Toyota verkstad = alla oljor mm. mm. Pris: Ge ett bud Tel: 072 513 07 62
 12. Fungerar jättebra! Är bara en kabel som glappar men det är mitt fel. Ljudet blev dubbelt så bra.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.